Bebe Rexha... SAHNEDE SALDIRIYA UĞRADI!

Bebe Rexha... SAHNEDE SALDIRIYA UĞRADI!

Asıl adı Bleta Rexha olan, ancak sahne adı ile tanınan dünyaca ünlü şarkıcı Bebe Rexha, geçtiğimiz gece New York'taki konserinde saldırıya uğradı. Konser alanındaki bir kişinin sahneye fırlattığı telefonun yüzüne isabet etmesiyle yaralanan ve hastaneye götürülen Rexha, dikiş atılan kaşının son halini paylaştı.

33 yaşındaki şarkıcı Bebe Rexha’nın New York’ta verdiği konserde yürekleri ağızlara getiren bir olay yaşandı…

Best F’n Night Of My Life isimli turnesi kapsamında New York’ta hayranlarının karşısına çıkan ABD’li şarkıcı şarkı söylediği sırada seyircilerden gelen bir cisimle saldırıya uğradı.

Saldırı anları başka bir seyircinin paylaştığı videoda görüntülenirken saldırının ise bir cep telefonuyla yapıldığı ortaya çıktı.

Bir turistin şarkıcının tam suratına doğru hızla bir akıllı telefon fırlattığı görülürken aldığı darbe sonrasında Rexha da önce afallıyor daha sonra dizinin üstüne düşüp yerde kıvranıyor.

Saldırı sonrasında konser iptal edilirken telefonu fırlatan seyirci de yakalandı.

Genç şarkıcı olaydan sonra durumunun iyi olduğunu bir selfie ile göstererek hayranlarının içini rahatlattı.

Kariyerinde daha önce Grammy’e aday gösterilen Bebe Rexha’nın yaşadığı şok anbean kameralara yansırken, sahnede ilk yardım ekipleri müdahale etti.

Güvenlik güçleri saldırganı alanda yakalarken bazı Bebe Rexha hayranları da, “Seni pislik”, “Bu güzel geceyi berbat ettin”, “Bu yaptığın bir saldırıdır” diye bağırarak tepki gösterdi.

Bebe Rexha sahnede neye uğradığını şaşırdı.

Bebe Rexha’nın kaşına üç dikiş atıldığı belirtilirken telefonu fırlatan 27 yaşındaki Nicolas Malvagna isimli adamın da gözaltına alındığı ve saldırı suçlamasıyla yargılanacağı kaydedildi.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.