Bedük... ÖZGÜR RUHUNU, TASARLADIĞI AYAKKABILARA YANSITTI !..

Bedük... ÖZGÜR RUHUNU, TASARLADIĞI AYAKKABILARA YANSITTI !..

Ünlü sanatçı Bedük`ün, dünyaca ünlü bir spor giyim markalarından biri için tasarladığı koleksiyon İstinye`de bulunan bir AVM`de görücüye çıktı.

Ünlü sanatçı Bedük'ün, dünyaca ünlü bir spor giyim markalarından biri için tasarladığı 'BDK Koleksiyonu' İstinye'de bulunan bir AVM'de görücüye çıktı.

Dünyaca ünlü spor giyim markası "Yeni Şimdi Başlıyor(Next Starts Now)" adlı konsepti için Türkiye'de ünlü sanatçı Bedük ile işbirliği yaptı.

Puma yetkilileri ve Bedük'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen koleksiyonun tanıtım lansmanında konuşan Bedük; "Ruhumu yansıttığım bir koleksiyon oldu.Benim gibi enerjik ve yenilikçi, birlikte güzel bir dinamik yakaladık." dedi.

Koleksiyonda kadın ve erkekler için siyah, beyaz ve altın renklerinin ağırlıkta olduğu ayakkabı modelleri, tişörtler ve 'T7 track' ceketleri de yer alıyor.

Daha önce Alexander McQueen, Hüseyin Çağlayan gibi tasarımcılarla ortak koleksiyonlar hazırlayan marka,, Bedük'ün temsil ettiği özgür ruh, klas ve zengin stili, hayranlarına ve gençlere ulaştırmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.