Begüm Kütük... "SUSMAM İÇİN BANA PARA TEKLİF EDİYORLARDI"!..

Begüm Kütük... "SUSMAM İÇİN BANA PARA TEKLİF EDİYORLARDI"!..

Başarılı sunucu Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu ünlü oyuncu Begüm Kütük oldu

Hayli keyifli anların yaşandığı canlı yayında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtlayan Begüm Kütük, bilinmeyen yönleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.  

Röveşata Bile Yapıyorum 

Çocukluğunun İzmir’deki mahallede futbol oynayarak geçtiğini söyleyen Begüm Kütük “ Çocukluğum İzmir'deki mahallemde futbol oynayarak geçti.

Futbolla büyüdüm diyebilirim. Çok iyi  futbol oynuyordum ve hatta şimdi bile röveşata bile yapıyorum. Erdil sabahları benim için kadın bedenine girmiş erkek çocuğu gibisin diyor” dedi. 

Bir Kız İçin Karikatür Çizdi 

Eşi Erdil Yaşaroğlu ile ilk tanışma anını anlatan Begüm Kütük, 'Erdil ile arkadaşlarımızın olduğu bir ortamda tanıştık.

Beni etkilemek için ilk defa bir kız için masa üstüne karikatür çizdi. Böylece beni etkilemeye çalıştı” dedi.

Erdil Sürekli Mutludur 

Eşi Erdil Yaşaroğlu’nun sürekli mutlu olmasından yakındığını söyleyen Begüm Kütük “ Erdil hep mutludur.

Sabah uyandığında, öğlen, aksam hep mutlu ve gerileceğimiz ortamda çok rahattır. Bende sürekli Erdil’e aman be hep mutlusun diye söyleniyorum” dedi. 

Erdil Bana Sabahları  Küçük Aslan Yavrusu Diyor 

Sabahları uyandığında çok huysuz olduğunu ve eşinin önce kendisine kahve getirdiğini söyleyen Begüm Kütük “Sabah uyandığımda kahve içmediğimde kimse yanıma yaklaşmasın.

Erdil bana küçük aslan yavrusu sana kahve yaptım deyip bırakıp çekiliyor yanımdan” dedi. 

Susmam İçin Para Teklif Ediyorlardı 

Çok konuştuğunu ve küçükken anne ve babasının kendisine susması için para teklif ettiğini söyleyen Begüm Kütük “ Ben çok konuşuyorum.

Küçükken annem ve babam biraz susayım diye bana para verirdi ama 10 dakika sonra istemiyorum paranızı diyerek konuşmaya başlıyordum” dedi. 

Diyet Yaparsam Ağlarım 

Yemek yemeği çok sevdiğini ve diyet yapması gerekirse ağlayabileceğini söyleyen Begüm Kütük “ Yemek yemeyi çok seviyorum.

Diyet yapacak olsam ağlarım herhalde.  Annem anlatıyor küçükken diğer çocuklar kuzuları sevmek için peşinden giderken ben mama diye peşinden koşuyormuşum” dedi. 

Uçaktan Korkuyorum 

15 yaşındayken uçakta yaşadığı bir olayın kendisini çok korkuttuğunu ve hala uçak korkusunun devam ettiğini söyleyen Begüm Kütük “15 yaşında tek başına uçaktayken uçak irtifa kaybetti.

Oksijen maskeleri aşağı düştü. O günden bu yana sürekli uçaktan korkuyorum ve bu korkuyu yenemedim” dedi. 

Erkek Olarak Dünyaya Gelmek İsterim 

Erkek çocuklarını çok sevdiğini ve bir daha dünyaya gelecek olsa erkek çocuğu olarak gelmek istediğini anlatan Begüm Kütük “ Erkek çocuklarını çok seviyorum.

Seçim şansım olsa erkek çocuk isterim. Onu istediğim gibi giydiririm,  top oynarız onunla. Ben hiç Barbie bebeği olan çocuk olmadığım için erkek gibiydim. İkinci kez dünyaya gelecek olsam erkek çocuğu olarak gelmek isterdim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.