Behzat Gerçeker - Burcu Güneş... ENBE İLE MÜZİK ZİYAFETİ!

Behzat Gerçeker - Burcu Güneş... ENBE İLE MÜZİK ZİYAFETİ!

Behzat Gerçeker yönetimindeki Enbe Orkestrası, Akasya Kültür Sanat’ta Burcu Güneş ile unutulmaz bir gece yaşattı.

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker AKS dinleti serisi yeni sezonda yeni konukları ile müzikseverler ile buluşmaya devam ediyor.

 Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker’e sahnede sesi ve şarkıları ile kendine hayran bırakan sanatçı Burcu Güneş eşlik etti.

Yoğun ilgi için teşekkür eden Behzat Gerçeker; ‘ Bu akşam bizim için çok özel bir konser olacak. Burcu Güneş ve Enbe orkestrası yaklaşık on gün önce 'Ağır yaralı' adını taşıyan ilk single'ını çıkardı. Albüm bazında ikinci kez bir araya gelmiş olduk.' dedi.

 Burcu Güneş; ' Ağır yaralı' adlı single'ımızdan sonra ilk kez akustik bir konserle seyircilerimizle buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. 'Ağır yaralı' on günlük süre içerisinde digital ortamda çok iyi bir dinlenme sayısına ulaştı.

Klibimizi Gürcan Çeltek çekti. On gündür yayınlanıyor. Gürcan'a bizden sonra 'Burcu Güneş kadar bizi güzel çek diye teklif gelmiş. Demek ki işimizi çok iyi yaptık' diyerek izleyenleri ile mutluluğunu paylaştı.

Sahnede Kayahan ve Ajda Pekkan’dan da şarkılar seslendiren Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker gecenin kapanışını ise Burcu Güneş’in sevilen parçası ‘Ay Şahit’ ile yaptı.

Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker AKS akustik konser serisine 8 Aralık Işın Karaca, 22 Aralık Yüksek Sadakat ve 28 Aralık Betül Demir ile devam edecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.