Behzat Gerçeker... ECE SEÇKİN VE DUAYEN KONUKLAR!

Behzat Gerçeker... ECE SEÇKİN VE DUAYEN KONUKLAR!

Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker ile gerçekleştirdiği dinleti serisine Fikret Ercan ve Samsun Demir ile devam etti. Müzikal sohbet ile ilerleyen dinletiye Ece Seçkin ‘ de hit şarkıları ile duayenlere konuk oldu.

Akasya Kültür Sanat (AKS) sahnesinde Ece Seçkin ve Enbe Orkestrası&Behzat Gerçeker’in seslendirdiği şarkılara keyifli sohbetleri ile katılan Samsun Demir ve Fikret Ercan izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

İzleyicilerinde duayenlere sorular yönelttiği interaktif sohbet ‘de; başarınızın sırrı nedir sorusu üzerine müzik sektörünün duayeni Samsun Demir; ‘’ Ben albüm nasıl yapılır işi mutfağında öğrenerek geldim işin tüm aşamalarını ve sıkıntılarını bilirim ‘’dedi.

Ece Seçkin ise; ‘’ Genç yetenek olarak dikkat çekmemin sebebini çok çalışıyorum, emek harcıyorum, Ozan Doğulu gibi güçlü isimler ile çalışıyorum’’ diyerek soruyu cevapladı.

Seyircilerden gelen neden kalıcı sanatçı çıkmıyor sorusu üzerine duayen gazeteci Fikret Ercan; ‘ Yeni isimlerin çok çalışması, emek harcaması gerekiyor, ekip de çok önemli.

Sürekli kendilerini geliştirmeleri gerekiyor, Ece Seçkin’i tebrik ediyorum. Geleceğin yıldızı yanımda oturuyor.’ dedi.

Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker’in sahnesine konuk sanatçı olan Ece Seçkin geçmişten günümüze unutulmayan şarkıların yanı sıra kendi hit olan ‘ Aman Aman, Follow Me’ şarkılarını seslendirdi.

İŞTE O SÖYLEŞİ VE KONSERDEN GÖRÜNTÜLER;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.