Behzat ve Süheyl Uygur... "SEVGİLİER GÜNÜ" NE ÖZEL SHOW!

Behzat ve Süheyl Uygur... "SEVGİLİER GÜNÜ" NE ÖZEL SHOW!

Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler, “Sevgililer Günü” için yine farklı bir etkinliğe imza attılar.

Bu özel gün sebebiyle tüm görüntüsünü değiştiren ve misafirlerini “Aşk” temalı farklı görüntüsüyle karşılayan Metroport AVM  Uygur kardeşlerin eğlenceli yarışmalarıyla ziyaretçilerine keyifli bir gün yaşattı.

İzleyicilerin güvenlik görevlileri ile birlikte yarıştığı “Bodyguard Show” ile kahkaha dolu dakikalar geçirildi, sorulara cevap vermek için zamanla yarışılan “Balon Show” ise heyecan doluydu.

Süheyl-Behzat Uygur, birbirinden renkli kendilerine özgü yarışmalarla Sevgililer Günü için iki çifte Kıbrıs tatili, üç çifte romantik bir akşam yemeği ve 10 çifte de Jolly Joker’dan konser bileti hediye etti…  

İki saat süren etkinlikte katılımcıları gülmekten kırıp geçiren Uygur kardeşler insanların keyifli vakit geçirmesinden mutlu olduklarını söylediler. Behzat Uygur, “Bu yıl Sevgililer Günü’nde birlik beraberlik diliyorum.

Sevginin mutlaka karşı cinse duyulması gerekmez. Bu yıl en çok ülkemizin hatta tüm dünyanın sevgiye ve barışa ihtiyacı var, lütfen hepimiz içimizdeki sevgiyi büyütelim ve gösterelim ” diyerek oldukça anlamlı bir mesaj verdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.