BEKLENEN DNA TESTİ SONUÇLANDI.

BEKLENEN DNA TESTİ SONUÇLANDI.

Ekranlarda bir gerçek daha gün yüzüne çıktı. Haftalardır herkesin merakla beklediği DNA testi sonucu açıklandı.

Başarılı sunucu Esra Erol'un hazırlayıp sunduğu programda, 34 yıllık büyük sır DNA testi sonrası belli oldu. Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına konuk olan Reşit’in öz Annesinin kim olduğunu herkes merak ediyordu.

 

Peki Reşit’in gerçek ailesi kimdi?

esraerol_dna.jpg

Bu soru yanıt buldu. Bugün canlı yayında Reşit beyi evlatlık alan Kerime hanım, DNA testi açıklanırken gözyaşlarına hâkim olamadı. Yapılan araştırma sonucunda iki ailenin bilgileri Reşit’in anlattıklarıyla eşleşiyordu. Bu isimler Rabia Hanım ve Songül Hanımdı.   

Kerime hanım, yayın boyunca gerçek ailesinin Rabia olduğunu iddia etti. 

esraerol_dna1.jpg

Songül mü Rabia mı?

Merak edilen Reşit'in annesinin kim olduğu Esra Erol’da ortaya çıktı.  DNA testinin sonucunu Esra Erol açıkladı. Sonuca göre Reşit'in ailesi yine belli olmadı. Bugün yayınlanan programa Songül hanım katılmazken, Rabia hanım eşiyle birlikte programa geldi. DNA sonucu, Reşit'in "Ben eminim. Songül benim annem" diye ifade ettiği iddiası maalesef gerçek olmadı. Esra Erol, zarf içerisinde kendisine gelen DNA testi sonucunu açıkladı. Zarftan çıkan sonuca göre Reşit'in gerçek annesi ne Rabia ne de Songül Hanım oldu.

Her iki aileden de alınan DNA örneklerinin Reşit ile eşleşmemesi, başka Reşit olmak üzere tüm Türkiye’yi adeta şoke etti.   

Olayda kilit isim olan Leyla Hanım'ın ise söyleyecekleri merak konusu. 

esraerol_dna2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.