BELEDİYE BAHÇESİNDE CUMHURİYET COŞKUSU!..

BELEDİYE BAHÇESİNDE CUMHURİYET COŞKUSU!..

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümünde Kadıköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da bayram coşkusunu birçok etkinlikle kutluyor.

Kadıköy Belediyesi Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Hasanpaşa’da bulunan binasının bahçesinde 25 Ekim Çarşamba saat 20:00’de Cumhuriyet Gecesi Konseri düzenliyor.

Bu yılki Cumhuriyet Gecesi’nin konukları, Anadolu Rock denince akla ilk gelen gruplardan olan ve hiç eskimeyen Moğollar ile farklı tarzıyla gönüllerde tat kurmuş Hayko Cepkin olacak.

Konser ve diğer tüm etkinlikler herkesin katılımına açık olacak. 

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı her sene olduğu gibi bu sene de hep birlikte kutluyoruz.

Cumhuriyetin kazanımlarının coşkusunu, barış ve kardeşlik içinde Cumhuriyet Konseri’nde hep bir ağızdan söyleyeceğimiz marşlarla birlikte yaşayacağız.

Tüm yurttaşlarımızı Cumhuriyet Konserimize davet ediyorum.” dedi. 

Cumhuriyet Meşalesi Yakıldı 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, 23 Ekim Pazartesi günü Kadıköy İskele Meydanında geleneksel meşale yakma töreni düzenlendi.

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, CHP Kadıköy ilçe Başkanı Ali Narin, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve Kadıköylüler ve öğrencilerin katıldığı törende Cumhuriyet Bandosu, Cumhuriyet marşlarını çaldı.

Cumhuriyet meşalesini öğrencilerle birlikte yakan Aykurt Nuhoğlu gençlerle birlikte Cumhuriyet marşlarını söyledi. 

Kadıköy Cumhuriyet Yürüyüşüne Hazır  

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının doruk noktasını her yıl olduğu gibi bu yıl da Bağdat Caddesi’ndeki “Cumhuriyet Yürüyüşü” oluşturuyor.

Yüz binler, Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle 29 Ekim Pazar akşamı Bağdat Caddesi’nde buluşacak. Geleneksel Cumhuriyet Yürüyüşü, her zaman olduğu gibi Suadiye Işıklar’da saat 19.00’da başlayacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.