Ben Bilmem Eşim Bilir... ÜNLÜ ÇİFTLERİ YARIŞTIRMAYA DEVAM!

Ben Bilmem Eşim Bilir... ÜNLÜ ÇİFTLERİ YARIŞTIRMAYA DEVAM!

Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”de bu hafta Murat-Hande Başoğlu, Levent Nayman-Elif Güvendik Nayman, Yeliz Akkaya Fakıoğlu- Emre Fakıoğlu, Derya Beşerler-Birol Namoğlu çiftleri yarışacak.

Derya Beşerler, nişanlısı Birol Namoğlu’nun kendisine hem çok romantik hem de şok edici bir şekilde yaptığı evlenme teklifini şu sözlerle anlattı: “Bir akşam yemek yediğimiz mekandan çıktıktan sonra magazincilere yakalandık. Israrla evlilikle ilgili sorular soruluyor. Ben o sırada hızlı hızlı yürüyüp soruları yanıtlarken, Birol yüzüğü çıkartmış ama ben görmüyorum. Sonradan fark ettim yüzüğü ve şok oldum. Magazin muhabiri sandığım kişi de Birol’un ayarladığı bir arkadaşıymış.”

Ardından Yeliz Akkaya eşi Emre Fakıoğlu’nun kendisine 2 kere evlenme teklifi ettiğini söyledi. “Birincisinde evde oturuyorduk, ben ayrı eve çıkmaktan falan bahsediyordum. Sohbet ederken evlenme teklifi etti. Bir jelatin paketinden yüzük yaptı ve onu taktık. O jelatin yüzük benim için muhteşem ötesiydi” dedi.

Elif Güvendik Nayman ise “Bizde teklif olmadı ama ben istiyorum. Bak benim anlatacak bir hikayem yok. Düşünsün bir şeyler diyerek esprili bir dille romantik bir evlenme teklifi almadığını dile getirdi.

Ben Bilmem Eşim Bilir’e 12’den Vur Beni adlı oyunla başlayacak olan yarışmacılar için İlker Ayrık bir değişiklik yaptı ve oyunu stüdyoya kendisi getirdi. Daha oyun oynanmadan espriler havada uçuşmaya başladı. Oyun sırasında beyler eşlerinin attıkları topları karşılamaya çalışırken şekilden şekle girdiler. Murat Başoğlu’nun komik tavırları, Birol Namoğlu’nun kafasıyla topu tutmak istemesi eğlenceli anlara sahne oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.