Benim Adım Osssmannn... SET ÖNCESİ  EĞLENCELİ KUTLAMA!

Benim Adım Osssmannn... SET ÖNCESİ EĞLENCELİ KUTLAMA!

Yapımcılığını 'Çılgın Sedat'ın üstlendiği komedi filmi 'Benim Adım Osssmannn' ın oyuncu kadrosu set öncesi bir araya geldi. Bol eğlenceli gecede 'Çılgın Sedat'ı ailesi, çocukları ve sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

Haber; Yusuf Emin

Kamera; Selim ÖZTÜRK

'Çılgın Sedat'ın kendi yazdığı hikayesinin beyazperdeye aktarıldığı 'Benim Adım Osssmannn' filminin çekimlerine sayılı günler kala film ekibi eğlence dolu gecede bir araya geldi.

Beylikdüzü One Steak House yapılan muhteşem tanışma yemeği öncesi okuma provası alan oyuncular keyifli dakikalar yaşadı.

Magazinkolik.com mikrofonlarına konuşan oyuncular Çılgın Sedat’la çalışmanın verdiği mutluluğu anlattı.

Tanışma yemeğine ünlüler akın etti.

Cengiz Kurtoğlu, Metin Yıldız, Coşkun Göğen, Ahmet Çevik, Deniz Oral, Murat Övüç, Çiğdem Tunç, Hakan Hatipoğlu, Gizem Hatipoğlu, Tayfun Sav, Ahmet Arıman, Serhan Çeliker, Sema Aras, Fatih Mühürdar, Songül Karlı, Nur Ertürk, Erdi Ünver, Esra Sönmezer gibi çok sayıda ünlü isim katıldı Özellikle bayanların şıklığı göz doldurdu.

 

İŞTE NEŞELİ GECEDEN, EĞLENCELİ GÖRÜNTÜLER;

 

Ünlü sanatçı Nur Ertürk tanışma yemeği sırasında sanatçı dostlarını şarkıları ile mest etti. Sevilen sanatçı mikrofonlarımıza şu şekilde konuştu. ‘’Yeni albümden sonra bir de yeni bir sinema filmi ile karşınızdayım. Uzun süre ara vermiştim fakat bir döndüm pir döndüm diyebiliriz’’.

Ben de varım..

Türk müziğinin efsane isimlerinden Cengiz Kurtoğlu geceye katılan önemli sanatçılardan biriydi. Kurtoğlu şarkılarıyla sanatçı dostlarını mest etti. Mikrofonlarımıza konuşan ünlü sanatçı ‘’Benim Adım Osman’’ filminde yer alacağını belirtti ‘’Sedat benim kardeşim, filimde bana da yer vermiş bakalım bende çok merak ediyorum nasıl bir iş çıkartacağımızı. Kısacası ben de varım’’.

 ‘’Emekliye Ayrıldım’’

Yeşilçam da ‘’Tecavüzcü Coşkun’’ lakabıyla tanınan Coşkun Göğen Filmdeki rolünü sır gibi saklarken magazinkolik.com muhabirine ‘’Tecavüz yok ben artık emekliye ayrıldım’’ dedi.

En büyük hayalim gerçek oluyor..

Çılgın Sedat olarak bilinen Sedat Kapurtu ‘’Sorvivor’’ yarışmasından sonra yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği ‘’BENİM ADIM OSMAN’’ filmi ile kameraların karşısına geçti. Sorularımızı yanıtlayan Çılgın Sedat hayallerinden birinin gerçek olduğuna vurdu yaptı.

‘’Çok mutluyum, hayallerimden bir tanesi gerçek oluyor. İki filim çekmek istiyordum biri komedi diğeri ise dram. Bu gün birincisi için burada toplandık çok güldük. Okuma provaları bile bu kadar komik oluyorsa filmin muhteşem olacağına inanıyorum’’. Topladığı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Çılgın Sedat filmden çok ümitli olduğuna vurgu yaptı. ‘’Benim çok sevdiğim dostlarım, beni çok seven insanların burada olması beni çok mutlu ettiler. Film İstanbul çevresinde çekilecek en son Beylikdüzünde son bulacak. Muhteşem isimler var çok sürprizler var değişik bir hikaye değişik tiplemeler, biz de sabırsızlanıyoruz’’.

Gecede sanatçı dostlarının yanı sıra Çılgın Sedat’ta şarkılarıyla ayrı bir renk kattı. Armut dibine düşermişçesine Sedat Kapurtu’nun küçük oğlu Yağız Kapurtu muhteşem dans gösterisiyle katılanları mest etti.

Filmin önümüzdeki dönemde start alması bekleniyor.

cilginsedat_aile.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.