"Benzersiz"... BENZERİ OLMAYAN FİLM YAKINDA VİZYONDA!..

"Benzersiz"... BENZERİ OLMAYAN FİLM YAKINDA VİZYONDA!..

Aynı tarz filmleri izlemekten sıkılan ve farklı bir tat arayan seyircinin yüzünü güldürecek bir film geliyor. Çekimleri 2015’te tamamlanan ve prodüksiyon aşamasını bu yıl içinde sonlandıran "Benzersiz" adlı filmin yakında vizyona girmesi bekleniyor.

Çekimleri yaklaşık 3 aylık bir sürede tamamlanan filmin yapımcılığını Lal Sanat Yapımcılık üstleniyor. Başrolde Cemal Hünal’ı göreceğimiz yapımda ona Ekin Türkmen, Ruhi Sarı, Ebru Sarıtaş, Selahattin Taşdöğen, Yakup Yavru, Murat Parasayar, Haldun Boysan ve Nilüfer Aydan eşlik edecek.

İsmi gibi vizyonda da benzersiz olmayı amaçlayan filmin merakla beklenen ilk kareleri geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı. Ülkemizde pek sık işlenmeyen kara mizah türünü gerilim ile harmanlayarak izleyicilere sunacak olan Benzersiz filmi, ilk teaserını yayınlayarak filmden ilk ipuçlarını seyirciye sundu. Her aşamasının titizlikle gerçekleştirildiği filmde kullanılan araç ve mobilyaların da el yapımı olarak sadece filme özel üretilmiş olması, filmi benzersiz kılan başlıklar arasında öne çıkıyor.

‘’Benzersiz’’ filminde ele alınan konu ise şu şekilde; bir Anadolu şehrinde ailesiyle birlikte yaşayan Cemal Hünal, kendi halinde bir eczacıdır. Bir gece nöbet tutarken başına talihsiz bir olay gelir. Bu olay sonrası kendi benliğini ve geçmişini sorgulamaya başlar. Bu aşama hem kendi hem de çevresi için olabildiğince sancılı geçecektir.

Gizem ve gerilim seven izleyicilerin ilgisini çekecek olan Benzersiz filminin 2017 bahar döneminde vizyona girmesi bekleniyor. Film, beyaz perdede klişelerden sıkılan seyirci için farklı bir alternatif sunmayı amaçlıyor. Benzersiz filmi ile ilgili içeriklere, ayrıntılı bilgi ve detaylara filmin sosyal medya hesaplarından ve resmi sitesinden ulaşabilirsiniz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.