Berdan Mardini... KIBRIS'TA SAHNE ALDI, ALBÜM MÜJDESİ VERDİ!

Berdan Mardini... KIBRIS'TA SAHNE ALDI, ALBÜM MÜJDESİ VERDİ!

Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Berdan Mardini, repertuarında yeni albümünden birkaç şarkıyı Kıbrıslı sevenleri için seslendirdi.

Ünlü şarkıcı, eşsiz yorumu ve sahne performansıyla dinleyicilerini adeta coşturdu. Yeni albüm müjdesini sevenleriyle paylaşan Berdan Mardini, sürpriz yaparak repertuarında yeni şarkılarına da yer verdi.

Konser öncesi gazetecilerle sohbet eden Mardini, öncelikle ülkede yaşanan terör saldırıları ile ilgili içinin acıdığını söyleyerek sözlerine devam etti; “ içimiz yanıyor. Darbe kalkışması, patlamalar, terör saldırıları…

İnsanlar ölüyor, şehitlerimiz var. Acımızı içimizde yaşarken bir yandan çalışmak zorundayız. Bize zarar vermek isteyenlere karşı daha dik durmak için mesajlar vermeliyiz.

Sahnede halay çekerek değil ama ağıt yakarak. Bunun için bir karar aldık. Elimizden geldiğince şehit ailelerine yardım edeceğiz.

1-2 konserimizi şehit aileleri için yapalım ve dik duralım. Çünkü Türkiye’miz büyüyor. Büyüyen Türkiye idealine kimsenin engel olamayacak” dedi.

NEJAT İŞLER’E YANIT

Nejat İşlerin son kitabı Gerçek Hesap Bu’da yer verdiği bölümle ilgili gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Mardini, İşler’in yorumlarına ilişkin şu açıklamaları yaptı;

“ Sanıyorum kendileri Halil Efe’yi çok oynamak istedi ve oynayamadı diye rüyalarına kadar girmiş. Ne diyeyim ki, bir kitapta beni niye yazarsın ki!

Bu konuyu niye anlatırsın! Ben anlamadım zaten beni niye yazdığını. İnsanlar oyunculuğumu beğenmeyebilir ama bir kitapta bunu yazmak hoş değil.

Bir kitap yazılıyorsa insanlara yararlı bir şeyler anlatılır. Sana ne Berdan Mardini oynamış, oynamamış, kötü oynamış.

Bence bunlar yazmasınlar böyle şeyler ya, daha birleştirici şeyler yazsınlar. Birilerine laf atmak ya da kıskanmak yerine daha kendimizi nasıl geliştiririz mantığıyla yürümeleri lazım.

Ben zaten bu tarz laf atan tiyatrocular yüzünden dizi sektörünü bıraktım. Tiyatrocu arkadaşların geneline değil ama yüzde 30’luk bir kesim kendilerinden başka kimsenin oyun oynayamayacağını düşünen, entel dantel geçinen ama kültürün K’si olmayan tipler” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.