Bergüzar Korel...BU KEZ MÜZİSYEN KİMLİĞİ İLE HAYRANLARIYLA BULUŞTU!..

Bergüzar Korel...BU KEZ MÜZİSYEN KİMLİĞİ İLE HAYRANLARIYLA BULUŞTU!..

Bergüzar Korel, “Aykut Gürel Presents” albümünün ilk imza gününde, müzisyen kimliğiyle sevenleri ile buluştu.

Seslendirdiği albümün imza gününde hayranlarıyla buluşan Korel, “Kaybolan Yıllar” şarkısı dijital ortamda en çok ilgi gören şarkı olduğunu belirtti. 

Albümün ilk imza gününde bir hayli heyecanlı olduğu gözlenen Bergüzar Korel “Oyunculuk ile mikrofon karşısına geçmek bambaşka.

Oyunculuk eğitimi aldım, müzik alanında ise herhangi bir eğitimim yok. Benim için çok güzel bir deneyim oldu. Şarkıları seslendirirken çok heyecanlandım” dedi.

Konser vermeyi düşünüyor musunuz sorusuna ise “Doğru zamanda tabii ki vermek isterim” yanıtını verdi. 

“İzmir’in Kızları”nın yeri ayrı 

Bergüzar Korel’in seslendirdiği , “Aykut Gürel Presents” albümünde “Kaybolan Yıllar”, “Büklüm Büklüm”, “Kaç Yıl Geçti Aradan” gibi çok sevilen ikonik Sezen şarkılarının yanında “İzmir’in Kızları” ve “Hayat Sana Teşekkür Ederim” gibi güncel eserler de yer alıyor. Annesi İzmirli olan Korel “İzmir”in Kızları”nın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu da söyledi. 

Ünlü oyuncu Korel, “Aykut Gürel“ direktörlüğünde Sezen Aksu’nun 12 hit şarkısını büyüleyici bir jazz yorumuyla seslendirdiği “Aykut Gürel Presents” albümüyle bu kez bambaşka kimlikle dinleyicilerinden de tam not aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.