Berkant anıldı... YILDIZLAR 'SAMANYOLU'NDA BULUŞTU!

Berkant anıldı... YILDIZLAR 'SAMANYOLU'NDA BULUŞTU!

Uluslararası Profesyonel Müzisyenler Derneği, üç yıl önce yitirdiğimiz Berkant'ın anısına özel bir gece düzenledi.

HABER: KADİR TOPRAKKAYA - KADIKÖY LIFE

Kadıköy Belediyesi'nin desteği ile Evlendirme Dairesi Konser Salonu'nda gerçekleşen geceye, Türkiye'nin yetiştirdiği ve son 50 yılına damgasını vuran ünlü pop müzik sanatçıları katıldı.

Başkanlığını Yakup Karameşe'nin yürüttüğü derneğin organizasyonuna, Müzik Yorumcuları Derneği'de destek verdi. Berkant'ın eşi, çocukları ve ağabeyinin de katıldığı gece de, 60'lı, 70'li yılların ünlü sanatçıları seslendirdikleri birer şarkı ile sanatçıyı andılar.

500'DEN FAZLA DAVETLİ KATILDI...

Geceye salonun 350 kişilik olmasına rağmen 500'den fazla davetli katıldı. İlave sandalyelerin dışında yaklaşık 100 kişi de ayakta izledi.

Programın sunum ve yönetimini üstlenen ünlü DJ Hakan Eren, "Biraz önce kuliste duayen sanatçılarımızı gördüğümde, bugünkü neslin bu sanatçılarımızı dinlemekten mahrum kaldığını düşündüm ve onlar adına çok üzüldüm..." dedi. 

SANATÇI OLMAK KOLAY, AYAKTA KALMAK ZOR...

Gece de dikkat çeken bir başka nokta, 50 yıl, 40 yıl, 30 yıl gibi bir süredir ayakta olan ve hala çılgınlar gibi alkışlanan sanatçıları gördüğümüzde, şimdilerde sanatçı olmanın kolay, fakat ayakta kalabilmenin ne kadar zor olduğu gerçeğinin görülmesi oldu.

Üstelik bu sanatçılar, yokların var olduğu bir Türkiye'den çıkmışlardı. Modern ve güçlü tesisatları yoktu, teknolojileri yoktu, sosyal medya kavram olarak bile yoktu. Ama yıllarca seslendirdikleri şarkılar dillere pelesenk oldu. 

MUHTEŞEM GECENİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.