Berkay... ALBÜM MÜJDESİ!..

Berkay... ALBÜM MÜJDESİ!..

Türk Pop Müziği'nde son dönemin pek çok hitinde imzası bulunan Berkay, yeni albümü "Yansıma" ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanırım , Gel Gel, Uygun Adım ve Aşktan Fazla gibi bir çok hitin sahibi Berkay, geçtiğimiz yıl  "AraBest” adını verdiği albümüyle milyonların kalbinde yer edinmiş ve müzik otoritelerinden de tam not almıştı.

Yepyeni şarkılarla dolu yeni albümü için uzun süredir hazırlık çalışmalarını sürdüren Berkay, bugünlerde “Yansıma” adını verdiği yeni albümünü  sevenleriyle buluşturacak olmanın heyecanını taşıyor. 

İki yıldır üzerinde çalıştığı albümü için Türkiye müzik sektörünün en önemli söz yazarı, bestecileri ve müzik direktörleri ile çalışan Berkay'ın yeni albümünde 

Alper Atakan, Çağrı Telkıvıtan, Fatih Doğangil, Isra Gülümser, Murat Güneş, Sezen Aksu, Sinan Akçil, Soner Sarıkabadayı, Yılmaz Taner gibi isimler yer alıyor.

Albümünde söz ve müziklerini kendisinin yaptığı yeni şarkılarına da yer veren Berkay'ın düzenlemelerinde ise Alper Atakan, Çağrı Telkıvıran, Erhan Bayrak, Ozan Çolakoğlu imzaları bulunuyor. 

İLK ŞARKI : “EY AŞK” 

Berkay'ın 4 yıl aradan sonra çıkarmaya hazırlandığı albümünün ilk şarkısı ‘Ey Aşk” olarak belirlendi.

Sözü ve müziği Sinan Akçıl'a, düzenlemesi Çağrı Telkıvıran'a ait olan ve geçtiğimiz gün dijital platformlarda satışa sunulan Ey Aşk, gördüğü ilgi ile durgun müzik piyasasını hareketlendirdi.

Şarkının Berkay'ın youtube kanalında yayınlanan teaser'ı kısa sürede izlenme rekoru kırarken iTunus’da şarkı çıktığı andan itibaren ilk sırada ter aldı…

Avrupa Müzik etiketi ile çıkacak olan albümünün prodüktörlüğünü de üstlenen Berkay,  bu albümü için de "Uğurum" dediği ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı ile çalıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.