Berkay...BODRUM'DA "SAHNE"Yİ FETHETTİ!..

Berkay...BODRUM'DA "SAHNE"Yİ FETHETTİ!..

Ünlü şarkıcı Berkay önceki gece Bodrum'da BVS Groupa ait Sahne İstanbul sahnesinde gerçekleşen konserinde sevenleriyle buluştu.

Bodrum Sahne İstanbul 'da şarkılarını seslendiren Berkay konser mekanını hınca hınç dolduran sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.

Berkay'ı izleyenler arasında Saba Tümer, Bekir Aksoy, Fatih Ürek ve Kerimcan Durmaz gibi ünlü isimlerde vardı. 

Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli, İnanırım ve Gel Gel gibi sevilen şarkılarını ard arda söyleyen ünlü şarkıcı daha sonra arabesk şarkılara geçti.

Beni Benden Alırsan, Hani Bekleyecektin, Kaç Kadeh Kırıldı, Nasip Değilmiş  gibi şarkılarını Bodrum Sahne İstanbul'u dolduran dinleyicileriyle bir ağızdan söyleyen Berkay muhteşem sahne enerjisi ve performansıyla izleyenleri kendisine hayran bıraktı. 

Hemen her şarkısı hit olan ve kısa bir süre önce sevenleriyle buluşturduğu yeni şarkısı Uygun Adım ile tıklanma rekorları kıran Berkay konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Berkay ilk kez 11 Ağustos Perşembe gecesi İstanbul Açıkhava da vereceği konseriyle büyük bir showa imza atmaya hazırlandığını anlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.