Berkay -Özlem Hatipoğlu... EVLENDİLER!

Berkay -Özlem Hatipoğlu... EVLENDİLER!

Berkay uzun süredir birlikte olduğu manken Özlem Katipoğlu ile evlendi. Dün nikah masasına oturan ünlü çift güzel haberi sosyal medyadan duyurdu.

Düğün fotoğrafını paylaşan Berkay altına ' 30 Ağustos 2016 canım karım... 29 Ekim doğum günün 30 Ağustos da evlilik yıldönümüz oldu.

Şanslı bir adamım dünyada zor bulunan bir meleği ansızın yakaladığım için... Artık bana bir şey olmaz benimle nefes aldığın sürece SENİ SEVİYORUM... Özlem Katipoğlu bir zahmet şu soyadını değiştir 'mesajını yazdı.

Özlem Katipoğlu'da fotoğrafın altına 'Canım kocacım, seni ömrümün yettiği sürece seveceğim her şeyim.... Sonsuz!' yorumunda bulundu.

NİKAH MASASINDAN KONSER SAHNESİNE

Yazıp bestelediği şarkılar kadar çıkardığı albümlerle milyonların kalbinde yer eden Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Berkay iki yıldır beraber olduğu model Özlem Ada Katipoğlu ile dün gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Nikah masasında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Berkay, nikah töreninin ardından konser için Antalya’ya uçtu.

Türk Pop Müziği’nin en üretken ve çalışkan isimlerinden Berkay, geçtiğimiz gün uzun süredir birlikte olduğu Özlem Ada Katipoğlu ile dünya evine girdi.

Aileler arasında yapılan nikah töreninde duygusal anlar yaşayan Berkay’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Berkay, nikah töreni sonrasında ise dünyanın ve Türkiye'nin en önemli starlarına ev sahipliği yapmaya devam eden EXPO 2016 Antalya ‘da konser vermek için havaalanına uçtu.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla  EXPO 2016 Antalya 7 bine yakın kişiye konser  veren Berkay eski ve yeni şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

Arabesk Rüzgarı estirdi...

Bu yıl içinde çıkardığı AraBest adındaki konsept albümüyle kendine farklı bir kitle yaratan Berkay  sahne performansıyla ve enerjisi ile hayranlarından büyük alkış aldı. Arabesk rüzgarına kapılan seyirciler, Berkayın enerjisiyle ayağa kalkarak durmadan dans etti.

10. Yıl Marşına 7 bin kişilik koro...

EXPO 2016 Antalya konserinde büyük ilgi gören Berkay 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile konser alanını dolduran 7 bin kişilik seyircisiyle adeta dev bir koro oluşturdu. Berkay’ın tüm izleyicilerle birlikte söylediği 10. Yıl Marşı ile dakikalarca alkış aldı.

Düğün Bodrum‘da...

Çiçeği burnunda evliler Berkay ve Özlem Ada Şahin çifti düğünlerini ise 5 Eylül’de Bodrum’da yapacak. Bodrum Bell Sombra Otel ‘de arkadaşlarını ağırlayacak çift, 5 Eylül gecesi yakınlarıyla mutlu günlerini kutlayacak, 6 Eylül sabahı ise kahvaltı ve havuz partisiyle eğlenceyi devam ettirecek. Çiftin düğün organizasyonunu Fulya Terim ve ekibi organize ediyor.

 
 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.