Berksan... VAZGEÇEBİLENLERİN ŞARKISI!

Berksan... VAZGEÇEBİLENLERİN ŞARKISI!

Berksan’ın Sony Music Türkiye etiketiyle yayınladığı 2. single çalışması “Yok Öyle Dünyam” şimdi tüm müzikseverlerle buluştu.

“Yok Öyle Dünyam” şarkısının sözü ve müziği başarılı sanatçı Berksan imzası taşırken, düzenlemesi ise Turaç Berkay Özer’e ait.

Şarkının video klibi yönetmen Jülide Güngör tarafından, Kilyos’ta bir parkurda yaklaşık 13 saatte tamamlandı. Video klipte Berksan’a Ukraynalı model Vlada Zhavoronkova eşlik etti.

Video klibin kostüm danışmalığı Trendyol ve Sinem Ertekin ortaklığında gerçekleştirildi. Çalışmanın fotoğrafları ise genç fotoğrafçı Eren Yiğit tarafından kadraja alındı.

 

 

 

 

Berksan “Yok Öyle Dünyam” şarkısıyla ilgili tüm duygularını şu cümlelerle dile getiriyor; "Herkes bazen gerçekten istediklerini, hissettiklerini erteler, olması gerkenleri öteler.

Bu dahil olduğumuz dünyadır. Ama gerçekte yoktur o dünya. Vazgeçebilen, kendine dönebilen, cesareti bulanların, “yok öyle dünyam” diyebilenlerin, mutlu olduğumuz, sahibi olduğumuz dünyanın şarkısı bu. Sevgiyle..."

Dokunaklı sözleri, zengin aranjesi ve video klibiyle tüm dikkatleri üzerine çekecek olan “Berksan - Yok Öyle Dünyam” 20 Temmuz Cuma günü tüm dijital platformlarda, video klibi ise BerksanVEVO YouTube kanalında müzikseverlerle buluştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.