Berrak Deniz Ajans... ŞÖLENE DÖNÜŞECEK PARTİYE HAZIR MISINIZ ?..

Berrak Deniz Ajans... ŞÖLENE DÖNÜŞECEK PARTİYE HAZIR MISINIZ ?..

Berrak Deniz Ajans, 2 Aralık çarşamba akşamı Ortaköy Majextueux Club'te gerçekleştirilecek olan gecede görsel bir şölene ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bünyesinde Berrak Deniz Oyunculuk Atölyesi, Berrak Deniz Mankenlik ve Zerafet Atölyesi, Berrak Deniz Dans Atölyesi gibi kurumları bulunduran ajansın lansman gecesine çok sayıda ünlü isim katılacak ve gece de muhteşem bir defile organizasyonu da konuklarla buluşacak.

Birçok oyuncu ve sürpriz ismin çıkacağı defilede gecenin sunumunu Metin Yıldız yapacak ve gece sürprizlerle dolu bir şölene dönüştürülecek.

Geceye ayrıca oyuncu ve sanatçıların yanısıra birçok ünlü yapımcı ve yönetmenler de katılacak.

İŞTE GECEYE KATILACAK İSİMLERDEN BAZILARI...

Mustafa Erdoğan&Anadolu Ateşi, magazinkolik.com genel yayın yönetmeni Nurcan Sabur, Tuğba Özay, Aysu Baceoğlu , Dora , Sibel Gökçe , Metin Yıldız, Sinan Bengier , Salih Keçeci , Ayberk Atilla , Ferdi Atuner , Dost Elver , Selami Şahin , Murat Yaprak , İrfan Aslanhan , Altuğ Seçkiner , Erdoğan Bilen , Türkan Kılıç , Bayhan , Caner Toygar , Nadide Sultan , Serdar Aksoy , Burcu Aksoy , Zeynep Ender İge , Esra Sönmezer ve daha birçok sürpriz isim sanatçı ve djler sahne alacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.