BEST FM 'DEN BOMBA TRANSFER...!

BEST FM 'DEN BOMBA TRANSFER...!

Best Fm'de Cem Arslan, her Cuma saat 18 'de "Gazor Uzay'da " adlı programla farklı bir konsept, farklı bir eğlence anlayışı ile ilginç gündemin konularını Mustafa Topaloğlu ile dillendirecekler.

Mustafa Topaloğlu , "İnanılmaz ama Gerçek " adlı sinema filminin  yoğun temposu içerisinde, Cem Arslan'nın , Best Fm'de program teklifini de kabul etti.

Mustafa Topaloğlu ; Emrah Hattat ve Cem Arslan çok sevdiğim kardeşlerim. Program teklifi  çok ilginç geldi. Uzun yıllar radyo programlarına katılamıyordum.

Ama son 2 yıl da yeni ekibimin, Radyoların insanlar üzerindeki etkisi ve raporlamaları çok hoşuma gitti. Ve bazı  radyo programcısı kardeşlerimin yayınlarına konuk olmaya başladım.

Yeni sinema filmimin çalışmalarından dolayı genel de İstanbul dışında olacağız  ama , Radyoların sihirli gücü ve farklı kitleleri de kafamda yer edince , İnanılmaz Ama Gerçek filmimin adı gibi , bu iş olur yapalım Cem'cim dedim ve başladık.. dedi..

Her Cuma Trafik saati  18'de , Best Fm'de Cem Arslan'nın "Gazor Uzayda"  programı şimdiden çok ses getireceğe  benziyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.