Beyaz Fil... İZLEYİCİ İLE BULUŞTU!

Beyaz Fil... İZLEYİCİ İLE BULUŞTU!

Yönetmenliğini Metin Belgin’in yaptığı, Eser Ali, Yosi Mizrahi ve Pelin Özkan tarafından oynanan “Beyaz Fil” adlı oyun izleyicisiyle buluştu.

"Eğer çocuğunuz varsa, onu vücudunuzun bütün hücreleriyle sevin." Sloganıyla izleyicisine anlamlı bir mesaj veren ‘Beyaz Fil’ oyununun galası Şişli’deki Ali Poyrazoğlu Tiyatrosunda yapıldı. İzleyenler tarafından dakikalarca alkışlanan oyunun galasına birçok ünlü katıldı.

Çevirisi Sami Duru tarafından yapılan Nicolas Billon'un eseri "Beyaz Fil", yeni kurulan TEATRON tarafından sahneye uyarlandı. Yönetmenliğini Metin Belgin’in yaptığı oyunda ışık tasarımı Temel Yapıcı’ya, fotağraf çekimleri Mehmet Çağlarer’e ait.

‘Beyaz fil’, ‘Beyaz Fil’ Akıl Hastanesi, kayıp bir doktor, onu son gören bir hasta ve hemşire etrafında dönüyor. Deliliğin kapısını aralayıp içeri giren bir genç hastanın, akıl oyunlarıyla dünyaya meydan okuyuşu, görkemli bir oyunla sahneleniyor…

‘Beyaz Fil’, adlı oyunun galasına Ali Poyrazoğlu, Rasim Öztekin, Esra Erol, Aslıhan Gürbüz, Cansın Özyosun, Özdemir Çiftçioğlu ve BKM oyuncularının yanı sıra birçok seçkin davetli katıldı.

Oyunculuklarıyla göz dolduran Eser Ali, Yosi Mizrahi, Pelin Öztekin oyun sonrası davetlilerin arasına katılıp tebrikleri kabul ettiler.  Oyun sonrası Pelin Öztekin’in kendisine koşarak gelip sarılmasıyla baba kız arasında duygulu anlar yaşandı. Sevgilisi Kıvanç’ta bu duygulu anlarda Pelin Öztekin’in yanındaydı.

BEYAZ FİL
Yazan:
 Nicolas Billon
Yöneten: Metin Belgin
Çeviren: Sami Duru
Işık: Temel Yapıcı
Fotoğraf: Mehmet Çağlarer
Oyuncular: Eser Ali, Yosi Mizrahi, Pelin Öztekin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.