Beyaz TV ile 360 TV fena kapıştı...NİHAT DOĞAN FETÖ'NÜN MAGAZİN İMAMI MI?

Beyaz TV ile 360 TV fena kapıştı...NİHAT DOĞAN FETÖ'NÜN MAGAZİN İMAMI MI?

Bu sabah medyada müthiş bir kavga patladı.Sabah televizyonlarını açanlar bir anda iki ayrı sabah-magazin programında karşılıklı müthiş suçlamaların hararetle yer aldığını gördüler.

Özellikle 360 TV, Beyaz TV yorumcusu Nihat Doğan’la ilgili belgelere, sözlere dayalı vtr’leri arka arkaya yayınlamaya başladı.Ve iddiaları “Nihat Doğan Fetö’nün magazin imamı” olduğuna kadar getirdi.

Beyaz TV’de ise Nihat Doğan canlı yayında kendisine iletilen bu konuları, suçlamaları yanıtlamaya çalışırken, olay bir anda sosyal medyaya da düşüp büyüdü de büyüdü.

 Kurtlar Vadisi’nin eski bölümleri daha önce Beyaz TV’de yayınlanıyordu.Sonrasında ise 360 TV’ye transfer oldu.

Hatta yeni bölümlerinin de yakında 360 TV’de başlayacağı iddia ediliyor. Show TV’nin eski genel müdürü Saner Ayar’ın 360 TV’nin başına geçeceği de iddialar arasında yer alıyor.

Bilindiği gibi Saner Ayar, TNT’ye geçtiğinde de ilk olarak Kurtlar’ın alınmasını şart koşmuştu ve aldırmıştı. Şimdi de aynı durumun söz konusu olduğu söyleniyor. Kurtlar Vadisi’nin bu transferi, kıyameti kopardı.Hatta artık kavga, iki kanalın patronlarına kadar vardı. Dkkat çeken en önemli olayın iki kanal da hükümete yakın kanal olması deniliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.