Beyazıt Öztürk... DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU!

Beyazıt Öztürk... DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU!

Beyazıt Öztürk, “Evim” dediği Kanal D’yle yollarını ayıracağı iddialarının asılsız olduğunu söyledi.

Başarılı Şovmen, “Yeni sezon başlıyor. Benim özdeş olduğum yer Kanal D’dir” açıklamasını yaptı.

Beyazıt Öztürk, Kanal D ile yollarını ayırdığı, “Beyaz Show”un artık Kanal D’de yayınlanmayacağı iddiasına yanıt verdi. Önceki gün Kuruçeşme’deki bir markette görüntülenen ünlü şovmen, iddiayla ilgili sorular üzerine şu açıklamayı yaptı:

“Asılsız bunlar. Yıllar önceki dedikoduyu yeniden çıkarmışlar. Benim özdeşleştiğim yer, Kanal D’dir. Kanal D benim evim. ‘Beyaz Show’ yeni sezonda yine Kanal D ekranında olacak.”

Beyaz Show 18 yıldır Kanal D ekranında izleyici ile buluşuyor

BEN BEYAZ SHOW’LA VARIM

Diğer çalışmalarından da bahseden Beyazıt öztürk, “Türkan” şarkısının söz yazarı Ayla Çelik’in albümü için stüdyoya girdiğini söyledi. 

Öztürk, seslendirdiği şarkının yer alacağı albümün iki hafta içinde çıkacağını açıkladı. “Yakın zamanda bir sürprizim daha var” diyen Öztürk, sürprizi hakkında açıklama yapmaya ise yanaşmadı: “Dizi, film ya da albüm değil.

Yapmayacağım bunları. Çünkü bunları yapınca ‘Beyaz Show’ olarak tanınan, bilinen Beyazıt Öztürk olamıyorum. İnsanlar beni böyle tanıdı, programı ihmal edemem. Hani ‘Kanalla anlaşması bitmiş’ deniyor ya, nasıl bitsin? Ben onunla varım arkadaşlar.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.