Beyoncé... EKİBİNE YEMEK ISMARLADI, FATURA DİKKAT ÇEKTİ!

Beyoncé... EKİBİNE YEMEK ISMARLADI, FATURA DİKKAT ÇEKTİ!

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyoncé, dünya turnesinin İskoçya ayağı sırasında verdiği dev yemek siparişi için tam 44 bin TL (1.800 sterlin) harcadı.

Son albümüyle aynı adı taşıyan “Renaissance” isimli dünya turnesini gerçekleştirmek için konserler veren pop yıldızı Beyoncé, cumartesi günü İskoçya’nın Murrayfield kentindeki konserinden önce ekibini bir tavuk restoranına götürdü.

Restoranda ekibi için, tam 110 tavuk burger, 90 pide ve dokuz tavuk budu sipariş etti ve toplamda 44 bin TL’lik (1.800 sterlin) bir fatura ödedi.

Ünlü şarkıcı, ekibindeki herkese uyum sağlaması açısından restorandaki tüm baharat çeşitlerini ve vejetaryen seçeneklerini de değerlendirdi.

Kaliforniya’nın en pahalı evini satın almak için 200 milyon dolar harcayan süperstarın ekibi, sipariş için sahte bir ad kullanarak saklanmak yerine onun gerçek adını kullandı.

7 yıllık bir aradan sonra yeni albümü “Renaissance”ı çıkaran Beyoncé, İngiltere’deki konserlerini bu haftanın başında, Galler’in Cardiff şehrindeki Principality Stadyumu’nda 74.000 hayranından oluşan kalabalık bir seyirci grubu ile başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.