Bir Sevdadır... İKİ DÜŞMAN AİLE AYNI DAVETTE!

Bir Sevdadır... İKİ DÜŞMAN AİLE AYNI DAVETTE!

Bambaşka hayatlara sahip olan ünlü futbolcu Yasin ile Yeşil'in kesişen yollarının hikayesini anlatan Bir Sevdadır 6 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'de 6. bölümüyle TRT1'de..

Dizinin altıncı bölüm ise şöyle;

Yasin, doping kumpasının arkasında Tufan olduğunu öğrenir. Tufan'ın yaptıklarını bağışlamayacak ve hesabını soracaktır. İkili arasındaki büyük savaş devam ederken Yasin'in futbol hayatına dönüp dönemeyeceği ise merak konusudur.

Gülender, çocukları Yeşil'den ayırmak için yeni bir plan peşindedir. Çocukların eğitimi ve bakımı için bakıcılarla görüşmeye başlayan Gülender, aradığı kişiyi bulmuştur. Yeşil’in bu duruma tepkisi ne olacaktır?

Öte yandan, Bıçakçılar ve Karlıcalar arasındaki çekişme, Zülfü'nün oğlunun sünnet düğünü davetiyle yeni bir boyut kazanır. Bıçakçı ve Karlıca aileleri, ortak dostları Zülfü'nün davetini kabul ederler.

İki düşman aile, tüm fertleriyle ilk kez karşı karşıya gelir. Ancak, bu buluşma sadece sevinçli bir düğünle mi sonuçlanacak, yoksa beklenmedik olaylar mı yaşanacak?

Menevşe ve Tufan cephesinde, sünnet düğünü karşılaşmasında neler yaşanacak? Yeşil’i elinden kaçırdıktan sonra bunalıma giren Ünal, Yeşil’i ele geçirmekten vazgeçecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.