Bir Tutam Hasret’... TRT SANATÇILARINI BULUŞTURAN KUTLAMA!..

Bir Tutam Hasret’... TRT SANATÇILARINI BULUŞTURAN KUTLAMA!..

TRT İstanbul Radyosu Türk sanat müziği ses sanatçısı Cengizhan Sönmez'in sunduğu, ‘Bir Tutam Hasret’ isimli program 8. yılını kutladı.

 

Uzun yıllar TRT Müzik ekranlarında müzikseverlerle buluşan ve aynı zamanda 8 yıldır TRT Nağme'den aralıksız olarak canlı yayınlanan Bir Tutam Hasret, 8. yıl kutlamasında Türk sanat müziği sanatçılarını bir araya getirdi.

Cengizhan Sönmez ve Işıl Aktan’ın hazırladığı program, TRT Nağme’den canlı olarak yayınlandı ve Cengizhan Sönmez tarafından ilk kez seyirci huzurunda sunuldu.

Kürdîlihicazkâr faslı ile başlayan programa TRT sanatçıları Umut Akyürek, Gökhan Sezen, Melda Kuyucu Kılıç ve Nusret Yılmaz konuk oldu.

Programda, çok sayıda sevilen şarkının söz yazarı Cansın Erol’un şiirleri de yer aldı.

SÜRPRİZ SANATÇILAR DA KATILDI!

Program sunucusu Cengizhan Sönmez, kutlamaya katılan sürpriz sanatçılar Onur Akay, Gülşah Sönmez ve çok sayıda sevilen şarkının bestecisi Hüsnü Üstün’e, TRT mikrofonlarından canlı yayında teşekkür etti.

Uzun yıllar sonra bir araya gelen Türk sanat müziğinin sevilen sanatçıları Umut Akyürek, Gökhan Sezen, Cengizhan Sönmez, Melda Kuyucu Kılıç, Nusret Yılmaz ve Onur Akay, TRT İstanbul Radyosu Mesut Cemil Stüdyosu'nda hatıra fotoğrafı çekildi.

Sönmez, 8 yıldır beraber olduğu ekip arkadaşlarına ve TRT’nin saz sanatçılarına da teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.