Birol Güven... "GELECEK GELİYOR" İLE BU KEZ "ÇOCUKLAR DUYSUN" DİYECEK!..

Birol Güven... "GELECEK GELİYOR" İLE BU KEZ "ÇOCUKLAR DUYSUN" DİYECEK!..

Şimdiye kadar sevilen bir çok dizi ve filme imza atan ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven, ilgi çekici bir televizyon programıyla ekranlarda olmaya hazırlanıyor.

Seksenler, Çocuklar Duymasın, Zengin Kız Fakir Oğlan, Mandıra Filozofu gibi bir çok dizi ve filme imza atan senarist ve yapımcı Birol Güven, yeni projesiyle yine adından söz ettirecek.

Ünlü yapımcı ‘Gelecekte Bizi Nasıl Bir Hayat Bekliyor’ temasıyla hazırladığı ve geleceğe dair her şeyin konuşulduğu ‘Birol Güven ile Gelecek Geliyor’ adlı televizyon programıyla ekranlarda olacak.

Güven tarafından sunulacak olan programda 2020li, 30’lu hatta 40’lı yılların nasıl olacağı masaya yatırılacak ve robotların, yapay zekaların, algoritmaların  gelecekte neler yapacağının peşine düşülecek.

Gelecekte nasıl şehirlerde yaşayacağız; nasıl evlerde oturacağız; nasıl yemekler yiyeceğiz; çocuklarımız nasıl okullara gidecekler; daha mı uzun yaşayacağız, ameliyatları robotlar mı yapacak; sürücüsüz arabalar, uçan taksiler olacak mı; maçları robot hakemler mi yönetecek; her işi robotlar yapacaksa bize ne olacak gibi pek çok sorunun cevabının aranacağı program yakında 360 ekranında izleyiciyle buluşacak.

Uzun zamandır fütürizm ile ilgili araştırmalar yaptığını belirten Güven ‘Hepimizin geleceğe dair bilgisi olası gerektiğini düşünüyorum.Bu programda gelecekte olacak her şeyi öngöremeye çalışacağız. Amacımız, geleceğe hazır bir neslin ortaya çıkmasına küçük de olsa bir katkı sağlamaktır’ dedi.

Birol Güven, Fütüristler Derneğinin desteğiyle yapacağı programda, dernekteki gelecek uzmanlarını ağırlayacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.