Bizim Hikaye... FİLİZ'İN HALİ KARDEŞLERİNİ ÜZÜYOR!

Bizim Hikaye... FİLİZ'İN HALİ KARDEŞLERİNİ ÜZÜYOR!

’Bizim Hikaye’’ dizisi, 5. bölümüyle 12 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluşacak.

Filiz Barış’ın valelik yapmadığını öğrenmiş ve yaşadığı şokla eve dönmüştür. Artık Barış’ın yüzünü görmeyi istememektedir.

Canı son derece sıkkındır. Ablalarının halini gören çocuklar merak eder, sorarlar. Ancak Filiz ketumdur. 

Barış’ın ise hiçbir şeyden haberi yoktur. Atlayıp eve gelir. Filiz’in ağır tepkisiyle karşılaşır. Kendisine yalan söylediği için onu asla affetmeyecektir.

Barış Filiz’le barışmak için çok uğraşır, hatta ablasını mutlu görebilmek için Kiraz da arabuluculuğa kalkışır, onları buluşturur, ancak “yalan” Filiz’in kolayınaaffedemeyeceği bir şeydir, yalandan ve yalancılardan nefret etmektedir, çünkü annesi de... 

Barış Filiz’i geri kazanabilmek için yaptığı işibırakmaya karar verir, ancak ortağı Cenk bozulur ve hatta Barış’ı çok zora sokacak bir işe dahi kalkışır. 

Tufan da Tülay’a söylediği yalanın altında ezilir. Gerçeği söylemeye çalışsa da bir türlü beceremez. Nihayet mecbur kalıp söyler. Tülay şok yaşar.  

Fikri yine kolay yoldan para kazanmanın kurnazcabir yolunu bulur, ancak işler yolunda gitmez. Üstelik ölüm korkusuna tutulur. İmama koşar. 

İmam ölmeden önce evlatlarının hayır duasını almasını söyler. Bu Fikri için çok ciddi bir iştir. Eve döner ve çocuklarıyla ilgilenmeye karar verir. Ancak Kiraz ve Fikret için bu ilginin sonu hüsran olacaktır. 

Fikri’nin varlığına iyice alışan Şeyma onsuz depresyona girer, onu teselli etmek yine Müjde’ye düşer. 

Bu sırada Hikmet markette Asım’ın Esra’ya şiddet uyguladığına şahit olur, sinire keser, o aşık olduğu kadındır ve ona destek olmaya çalışır. 

Okulda Fikret için işler yolunda değildir. Öğretmen anne babasını okula çağırır. Fikret zor durumdadır. 

Rahmet, Müjde’nin tavsiyesiyle eski bir arkadaşının sınavına girmeye karar verir, ancak çocuğun Müjde’nin eski çıktığı çocuk olduğunu öğrenince işin rengi değişir…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.