'Boksun Yıldızları' / Magazinkolik Özel Haber ... 3. BÖLÜMDE NAKAVT OLDULAR!

'Boksun Yıldızları' / Magazinkolik Özel Haber ... 3. BÖLÜMDE NAKAVT OLDULAR!

TV 8 ekranlarında her cuma canlı olarak yayınlanan 'Boksun Yıldızları' programında sürpriz gelişme.

 

Dilara Göder’in sunumuyla, TV 8 ekranlarında büyük hazırlıklar ve umutlarla başlanan 'Boksun Yıldızları' programında; birbirinden ünlü 8 erkek, 6 kadın yarışmacı yer aldı.

Erkeklerde; Bülent Çetinaslan, Şenol İpek, Ateş Fatih Uçan, Çılgın Sedat, Sami Levi, Baki Mercimek, Ramazan Kalyoncu ve Doğuş, kadınlarda; Fulya Keskin, Aycan Demirci, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Asena  ve Ayşıl Özanlan mücadele eden isimlerdi.

 Sancaktepe Taha Akgül Spor Salonu'ndan üç hafta canlı yayınla süren ve üç haftadır da yayınlanmayan yarışmanın  son canlı yayınında; Şenol İpek, Ramazan Kalyoncu karşılasmasında, Şenol İpek boynundan hafif bir sakatlık geçirdi.

Yine aynı gecede şarkıcı Doğuş antreman sırasında spanik yaparak sakatlandığını ve kolunun yirmi gün  alçıda kalacağı bilgisini verdi.

Çılgın Sedat ise elinden sakatlanıp Doğuş’la adeta aynı kaderi paylaştığını belirterek, sağlığına kavuştuğunda yeni bir boksun yıldızları versiyonuyla halkın karsısına tekrar çıkmak ıstediğini belirtti.

Aynı gecede Sami Levi - Bülent Çetinaslan maçında; Bülent Çetinaslan, Sami Levi’yi çok sert bir yumrukla nakavt etti.

Bir süre ayağa kalkamayan yarışmacı canlı yayında ciddi bir paniğe neden oldu.

Endişeli bekleyiş sonunda Sami Levi sağsalim ayağa kalktı ve  onu nakavt eden Bülent Çetinaslan’la kuliste röportaj verdi.

Yine aynı gece Asena ile maç yapacak olan Aycan Demirci, sakatlığı sebebiyle yarışmadan çekildiğini açıkladı.

Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre; üst üste yaşanan bu olumsuzlukların ardından 3 haftadır gerçekleşmeyen yarışma yayından kaldırıldı.

Bilgehan Demir’in anlatımı ve Adem Kılıçcı’nın yorumlarıyla TV8 ekranlarında yer alan ‘Boksun Yıldızları’ yarışmasının kanal ve yapım şirketinden  herhangi bir açıklama gelmeksizin yayından kaldırılması hem yaşana talihsiz sakatlıklara, hem de reytinglerde istenen başarıya ulaşılmamasına bağlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.