Bomba iddia... İBO ŞOV YENİDEN BAŞLIYOR...

Bomba iddia... İBO ŞOV YENİDEN BAŞLIYOR...

Amerika'da geçirdiği kritik ameliyat sonrasında taburcu olan İbrahim Tatlıses'in, İbo Show programıyla ekranlara yeniden döneceği iddia ediliyor!

Beyaz Tv'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında imparator İbrahim Tatlıses hakkında mutlu bir  haber verildi. Stüdyo yorumcusu  Oya Aydoğan şubat ayından beri tedavisi için  Amerika'da bulunan ve zor bir ameliyatı atlatan İbrahim Tatlıses'in hastaneden taburcu olduğunu müjdeledi.

Ayrıca İbrahim Tatlıses'in yeniden İbo Show programını yapacağı ve ilk bölüme çok yakın arkadaşı ve Amerika'da da sık sık kendisini ziyaret eden vefalı Sibel Can'ı konuk edeceği öğrenildi.

SİBEL CAN'DA ONAYLADI

Sibel Can, Miami’de  ziyaret ettiği İbrahim Tatlıses hakkında konuştu: 

“-Yeni beste yapmış İbo; ‘Oy Oy Miami Sibo Sana Doyami’. Bayağı besteler falan yapıyor müthiş, duygular almış başını gitmiş. Hastane odasında birlikte şarkı söyledik, eski günleri yad ettik. Ah neler     okumuşuz zamanında...”

 Tatlıses’in sağlık durumunun iyi olduğunu ve yakında İstanbul’a geleceğini söyleyen şarkıcı, “İbo Show, seve seve gittiğim bir programdı. O günleri  konuştuk ki, yine olacak inşallah. Yine ilk konuğu ben olacağım inşallah” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.