'BONJOUR’ TEMMUZ SAYISI ÇIKTI!

'BONJOUR’ TEMMUZ SAYISI ÇIKTI!

Magazin gazetecisi Burhan Akdağ’ın imtiyaz sahibi olduğu Bonjour Dergisi’nin Temmuz 2016 sayısı 4 Temmuz Pazartesi gününden itibaren gazete bayilerinden, D&R’lardan, Migros ve CarrefourSa’lardan temin edebilir.

Magazin gazetecisi Burhan Akdağ’ın imtiyaz sahibi olduğu Bonjour Dergisi’nin Temmuz 2016 sayısı basıldı. Yeni sayısı merakla beklenen Bonjour'u, 4 Temmuz Pazartesi gününden itibaren gazete bayilerinden, D&R’lardan, Migros ve CarrefourSa’lardan temin edebilirsiniz.

Derginin imtiyaz sahibi Burhan Akdağ, Temmuz sayısı bir nakış gibi işlenen Bonjour dergisiyle ilgili olarak, "Dergimizin Genel Yayın Yönetmenliğini yılların deneyimli gazetecisi Mehmet Sarışın, Yayın Danışmanlığını dergici sektörünün duayen ismi Haluk Bayar, Görsel Yönetmenliğini usta grafiker Kadir Kepçeoğlu yapıyor. Sosyal Medya bölümümüz Mahmut Güven ve Selen Even'e teslim.

Haber servisimizde kızım Aslıhan Akdağ, yılların deneyimli magazincisi Cemil Akçaboğaz ve cemiyet yaşamının flaş ismi Gaffur Karpuzlar görev yapıyor. Koza Erçetin ise reklam sorumlumuz. 

Bu benim çıkardığım sekizinci dergi. Bunların bir kısmı halen yeni sahipleri tarafından yayınlanmaya devam ediyor. 

Bonjour ile çok iddialıyız. Her sayımız daha da güzel olacak. 

Bu arada kelebekmagazin.com internet sitemiz de her geçen gün tıklanma sayısını artırıyor. Sitemiz de aynı ekiple yoluna devam ediyor. Bonjour ve site bir arada bizi medya sektöründe yarınlara taşıyacak. 

İş, sanat ve cemiyet yaşamının elit isimlerinin haber ve röportajlarıyla dopdolu olan Bonjour Dergisi’ni tükenmeden alınız" diye konuştu.

Burhan Akdağ, Bonjour dergisinin baskısının tamamlandığını ve dağıtıma verildiğini, Bonjour'un Temmuz sayısının Pazartesi günü merkezi gazete bayileri, D&R'lar, Migros'lar ve CarrefourSa'lardan temin edilebileceğini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.