Bora Akkaş... "BENİ RED-KİT'E BENZETİYORLAR"!..

Bora Akkaş... "BENİ RED-KİT'E BENZETİYORLAR"!..

Emre Saygı’nın Facebook’dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, başarılı oyuncu Bora Akkaş oldu.

Yer aldığı projelerdeki başarılı performansıyla adından sıkça söz ettiren Bora Akkaş, canlı yayında Emre Saygı'nın ve sosyal medya takipçilerinin sorularına samimi açıklamalarda bulundu. 

Beni Red Kit’e Benzetiyorlar 

Sosyal medya kullanıcalarından gelen 'Kendini yakışıklı buluyor musun? sorusuna Bora Akkaş “Kendimi çok yakışıklı bulmuyorum ama orta seviyede bir yakışıklılığım yok. Bir kadın beni görünce çok yakışıklı yıkılıyor demez diye düşüyorum” dedi. Yakın çevresi tarafından Redkit’e benzetildiğini belirten Akkaş “ Kız arkadaşım beni Red Kit’e benzetiyor. Burnum büyük bir de bazen kürdanla dolaşıyorum diye Red Kit diyor bana” dedi. 

Sesimi Beğenmiyorum

Eskiden müziğe ilgili olduğunu ve Rap şarkılar söylediğini belirten Bora Akkaş “ Rap yapan arkadaşlarım vardı onlarla biraz çalışma fırsatım oldu ama daha sonra bırakmak zorunda kaldım. Bir araya geldiğimizde Rap yapmaya çalışyorum” dedi. Kendi sesini beğenmediğini söyleyen Bora Akkaş “ birşeyler kaydettiğim zaman sesimi beğenmiyorum. Aslında kayıt alsam da sesimi beğenmiyorum zaten . ben şarkı söyleyecek birisi değilim” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.