BOSTANCI’DA ÇİFTE HEYECAN!

BOSTANCI’DA ÇİFTE HEYECAN!

Sadece hit şarkılara imza atan Soner Sarıkabadayı geçtiğimiz akşam Bostancı Gösteri Merkezi’n de muhteşem bir konsere imza attı.

Sanatçı , konserinde  “Unutttun Mu Beni?” adlı yeni single çalışmasını ilk kez hayranlarının karşısında seslendirdi…

Bostancı Gösteri Merkezi’nin tamamını dolduran hayranları Soner Sarıkabadayı’nın bütün şarkılarına  eşlik etti.

Soner Sarıkabadayı bu konserinde aynı zamanda prodüktörlüğünü yaptığı ve bu yılın en iyi çıkış yapan sanatçısı olan Edis’i de sahnesinde ağırladı.

Edis sahnede radyolarda ve dijital müzik platformlarında uzun zamandır zirvede olan “Benim Ol” şarkısının yanı sıra 2.single şarkısı olan “Olmamış Mı?”nın nakaratını paylaşarak sevenlerine sürpriz yaptı.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Soner Sarıkabadayı, yeni single’ının ilk konserinde  kendisini yalnız bırakmayan ve tüm salonu dolduran hayranlarına teşekkür etti.

PATRONLUĞU SEVDİM!

Bana inanan yapım şirketi bulamayınca şirket kurdum diyen Soner Sarkabadayı, ‘Edis’in hayrına şirket kurmadım’ esprisiyle şöyle konuştu: ‘Edis başarılı oldukça daha çok çalışıyor ve değişmiyor ,en önemli özelliği çok saygılı olması. Edis yönlendirmeye ihtiyacı olmayan bir arkadaşımız. Kendine çok hakim.’  diyen Sarıkabadayı, başka isimleri transfer edecek misiniz sorusuna ise: ‘Futbol terimlerini sevmem ama patronluğu sevdim’ dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.