Brad Pitt... F1 PİLOTU OLARAK PİSTE ÇIKIYOR!

Brad Pitt... F1 PİLOTU OLARAK PİSTE ÇIKIYOR!

Yeni filminde bir Formula 1 pilotunu canlandıracak Hollywood yıldızı Brad Pitt, hafta sonu İngiltere’deki Silverstone’da yapılacak olan F1 Grand Prix’inde pistte olacak.

Brad Pitt, antrenman turlarının arasında özel olarak ayarlanmış bir Formula 2 aracını sürecek. İngiliz şampiyon pilot Lewis Hamilton da 'Apex' adlı filmin prodüksiyonunda ünlü oyuncuya yardım edecek.

Brad Pitt, projede 30 yıl pistlerden uzak kaldıktan sonra yarışlara dönen tecrübeli bir yarışçıyı canlandıracak. Ünlü aktör, Silverstone'da Hamilton'ın takımı hazırlanan özel bir aracı sürerken kameralar kayıtta olacak.

"YAŞINA GÖRE MÜTHİŞ GÖZÜKÜYOR"

Ünlü oyuncunun ilerleyen yaşı nedeniyle bu rolün altından kalkıp, kalkamayacağı soru işaretleri yaratsa da Lewis Hamilton, konuyla ilgili, "Brad Pitt, yıllar geçtikçe gençleşiyor gibi... Yaşına göre müthiş gözüküyor" dedi.

İngiliz şampiyon pilot, "Brad Pitt'in Formula 1'e katılmasından ötürü ne kadar heyecanlandığımı anlatamam. Bu inanılmaz bir şey" açıklamasında bulundu.

"YARIŞ ARABASI KULLANMAYI ÖĞRETTİM"

Bugüne kadarki motor sporları filmleri, gerçekçi olmadıkları nedeniyle eleştiriliyordu. Hamilton, filmin gerçek yarış dinamiklerinin kameraya olabildiğince yansımasına yardımcı olacak.

Lewis Hamilton, Brad Pitt'le ABD'nin California eyaletindeki bir yarış pistinde vakit geçirdiğini ve ünlü oyuncuya yarış arabası kullanmayı öğrettiğini de sözlerine ekledi.

'Apex'in çekimlerinin 2023 Formula 1 sezonu boyunca devam etmesi planlanıyor.

Kaynak:Habertürk

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.