Brad Pitt... İKİNCİ BİR ŞANS İSTEDİ!

Brad Pitt... İKİNCİ BİR ŞANS İSTEDİ!

Brad Pitt’in, kendisine boşanma davası açan eşi Angelina Jolie’den ikinci bir şans istediği öne sürüldü.

The Sun’un haberine göre, 52 yaşındaki Oscar’lı aktör, evliliğinde ikinci bir şans istedi ancak Jolie’nin yakın arkadaşları tarafından beyni yıkanarak onlarla bir cadılar meclisi kurduğunu söyledi.

  • BRAD PITT RAHATSIZ OLDU

     

    Pitt’in, eşinin İngiliz siyasetçi William Hague’un eski iş arkadaşları Arminka Helic (48) ve Chloe Dalton’la (37) görüşmesinden ve bu kişilerin Jolie’nin siyasi kariyerine yardım etmelerinden rahatsız olduğu, tatilde tartışmalarına yol açtığı öne sürüldü.

  • HEP YANLARINDAYDI

     
    HEP YANLARINDAYDI

    Gazetenin iddiasına göre Pitt, Bosnalı eski mülteci Arminka Helic’le eşinin sürekli görüşmesinden hiç hoşlanmadı.

  • "BRAD ÖFKELENİYORDU"

     

    The Sun’a konuşan bir kaynak, “Brad, kadınları cadı olarak görüyordu. Arminka’nın bazı kararlarına öfkeleniyordu” dedi.

  • "LONDRA'DAKİ KAVGA KIRILMA NOKTASI"

     
    "LONDRA'DAKİ KAVGA KIRILMA NOKTASI"
    Aynı kaynak, “Brad, aileyle birlikte her yere seyahat eden Arminka ve Chloe’nin, başından beri Angelina’nın beynini yıkadığına inanıyor. Londra’daki evde ettikleri kavga dillere destandı. Tam bir kırılma noktasıydı” şeklinde konuştu.
  • "BİR SİYASETÇİYLE EVLİ GİBİ"

     

    “Onlar her zaman kararlarını birlikte alırlardı, birden Angelina iki danışmanıyla almaya başladı. Brad, kendini aniden bir siyasetçiyle evli gibi hissetti” dedi.

  • "BARONES OLMAK İSTİYOR"

     
    "BARONES OLMAK İSTİYOR"
    Angelina Jolie’nin İngiltere’de Barones olmak ve Lordlar Kamarası’nda bir koltuk edinmek için eski Dışişleri Bakanı William Hague ile bir kampanya üzerinde çalıştığı öğrenildi.
  • BOŞANMA KARARINDA HELIC ETKİSİ

     

    Arminka Helic’in ‘Angie Takımı’nda muhtemelen anahtar üye olduğu, 41 yaşındaki Oscar’lı aktrisin Brad Pitt’ten boşanma kararında etkili olduğu iddia edildi.

  • HEM YARDIMCISI HEM DOSTU

     
    HEM YARDIMCISI HEM DOSTU

    Daily Mail’e konuşan bir kaynak, Helic’i akıllı, güçlü ve kusursuz bir şekilde sadık olarak tanımladı. Ayrıca Helic’in Jolie’nin yardımcısı, danışmanı ve dostu olduğunu söyledi.

  • BİRLİKTE SEYAHAT ETTİLER

    İddiaya göre Jolie, 2014 yılında Lordlar Kamarası’na kabul edilmek için Helic’in izinden gitti. Sık sık birlikte seyahat ettiler. Son seyahatleri geçen yaz Hollanda’daki Uluslararası Suç Mahkemesi’ne ve seçim zamanı Burma’ya oldu.

    İddiaya göre Jolie, 2014 yılında Lordlar Kamarası’na kabul edilmek için Helic’in izinden gitti. Sık sık birlikte seyahat ettiler. Son seyahatleri geçen yaz Hollanda’daki Uluslararası Suç Mahkemesi’ne ve seçim zamanı Burma’ya oldu.
  • JOLIE'NİN DERNEĞİNDE ÇALIŞIYOR

    Helic’in resmi olarak Angelina Jolie’nin yardım derneği olan Jolie Pitt Dalton Helic’in (JPDH) başkanı olduğu biliniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.