BU HABER “BENİM VÜCUDUM BİKİNİ GİYMEYE UYGUN DEĞİL” DİYENLER İÇİN!..

BU HABER “BENİM VÜCUDUM BİKİNİ GİYMEYE UYGUN DEĞİL” DİYENLER İÇİN!..

Kabul edilen güzellik normları sadece zayıf bedenlere uygun bir moda anlayışını savunuyor.

Ancak bu durum tarihe karışmak üzere. Özellikle yaz günlerinde her vücut tipine uygun bikini ve mayolarla harika görünmek mümkün. Mühim olan vücudu tanımak ve gerekli ipuçlarını keşfetmek.
 
Vücudunun bikini için hazır olmadığını veya bunun için göğüslerinin fazla büyük, bacaklarının çok kısa olduğunu düşünenler yanılıyor. Bütün bu sorunlar vücuda uygun mayo ve bikini modelleriyle aşılabilir. Morhipo.com sezon fırsatlarıyla her vücut ölçüsüne uygun ürünleri moda severlerin beğenisine sunuyor.

ÖNCE VÜCUT TİPİNİZİ BELİRLEYİN;

bikini-tipleri.jpg
 
İşte dikkat edilmesi gerekenler
Göğüslerin büyük olması plaj modasına engel değil. Yapılması gereken en önemli şey, doğru modelleri seçerek vücudun farklı bölgelerini ön plana çıkarmak. Bunun için kemerli tasarımlar ya da tek parça mayolar kullanılabilir. Bikini üstünü koyu, altını ise açık renklerde seçmek de yakalamak istenilen görüntüyü sağlıyor. Eğer tam tersi göğsün küçüklüğünden şikâyet ediliyorsa önerilen ürün, klasik dolgulu üçgen bikiniler oluyor. Bu sayede göğüslerin olduğundan daha dolgun bir görünüme kavuşması sağlanıyor. Bunun yanında bikininin üst kısmını açık renk seçmeyi unutmamak gerekiyor.
 
Tek renkli mayolarla daha uzun ve ince bir görüntü
Kenarı ipli bikiniler ile bacakları olduğundan daha uzun göstermek çok kolay. Düz ve tek renkli bir mayolar ise tüm vücudu daha ince ve uzun gösteriyor. Ayrıca dünyaca ünlü birçok yıldızın tercihi renkli ve yüksek belli bikiniler kalçaları daha büyük ve çekici gösterirken straplez bikiniler omuzları daha geniş göstermesinden dolayı oldukça popüler.

VÜCUDUNUZA GÖRE HANGİ BİKİNİYİ GİYEBİLİRSİNİZ?

vucut-tipine-gore-mayo_bikini-(1)-kopya.jpgvucut-tipine-gore-mayo_bikini-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.