BU MODEM Wİ-Fİ HIRSIZI KOMŞULARI İHBAR EDİYOR!

BU MODEM Wİ-Fİ HIRSIZI KOMŞULARI İHBAR EDİYOR!

Comcast, mobil uygulamasına getirdiği yeni özellik ile Xfinity xFi abonelerinin bağlı olduğu ağlarda herhangi bir değişiklik olması halinde cihazlarına anlık bildirimler gönderiyor.

15 milyonun üzerindeki abonesine Fiber xFi Gelişmiş Ağ Geçidi veya xFi Kablosuz Ağ Geçidi erişimi sağlayan Comcast, Xfinity xFi aboneleri için yeni bir özellik geliştirdi. Artık Xfinity xFi aboneleri bağlı oldukları ağda şifre güncellemesi ya da ağa yeni bir kullanıcının bağlanması gibi değişikliklerde Xfinity xFi’nin mobil uygulaması ve TV uygulaması üzerinden bildirim alacaklar.

Gerçek zamanlı olarak gönderilecek bu bildirimler ile aboneler, yeni bir cihaz ağa katıldığında ya da katılmak istediğinde, Wi-Fi bilgileri güncellendiğinde ve ağa yeniden bağlanması gerektiğinde, birisi ağ parolasını kaldırarak ağı açık hale getirdiğinde ya da açık olan ağa parola belirlediğinde, SSID/ağ adı yerel ağlarda görüntülenebilir ya da gizli olarak ayarlandığında, Xfinity Internet ve xFi Ağ Geçidi ilk kez etkinleştirildiğinde, IP adresi değiştirildiğinde anlık olarak bilgilendirilirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.