Bu Şehir Arkandan Gelecek... ALİ TUZAĞA ÇEKİLİYOR!

Bu Şehir Arkandan Gelecek... ALİ TUZAĞA ÇEKİLİYOR!

Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı'nın üstlendiği "Bu Şehir Arkandan Gelecek" 4. bölümüyle 25 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'da ATV ekranlarında...

4. bölüm özeti:

Sınır dışı edilmemek için Aslı’yla nikah masasına oturan Ali’nin aklı ameliyata girecek olan Rauf’tadır. Derin ise olan bitenden habersiz hastaneye geldiğinde öğrendikleri karşısında şoke olur.  Derin, Ali’nin gitmesine engel olduğu için Aslı’ya minnettardır ama Şahin’in kendisine ters davranmasına anlam verememektedir.

Ali biraz nefes almak için gece yarısı gittiği limanda büyük bir sürprizle karşılaşır.  Babasının ihanetiyle sarsılan Aslı, ona hiç unutamayacağı bir ders vermeye karar verir.

Bunun için Ali’nin yardımına ihtiyacı vardır. Tekin ve Yiğit, Ali’den kurtulduklarını sanırken,  Ali’nin hiç beklemedikleri bir anda karşılarına çıkmasıyla ortalık yeniden karışır. 

Şahin, Ali’yi Mirkelamoğlu ailesinden uzak tutmaya çalışsa da başaramaz. Bu yüzden araları açılır. Şahin’e haddinden fazla tepki gösterdiğini düşünen Ali hatasını telafi etmek isteyince Tekin’in sinsi tuzağına düşer.  

YOK BÖYLE ANNE!

Bu Şehir Arkandan Gelecek'te Osman Alkaş'ın canlandırdığı 'Rauf Anne' karakteri izleyenlerin gönlünü fethetti.

Ay Yapım imzalı, başrollerini Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun'un paylaştığı "Bu Şehir Arkandan Gelecek'te Ali (Kerem Bürsin) ve anne dediği Rauf'un ilişkisi çok konuşuluyor.

icerde_osmanalkas-001.jpg

Dizide usta oyuncu Osman Alkaş'ın hayat verdiği Rauf Anne karakteri ile Ali'nin arasındaki bağ ekran başındaki izleyenlerin ilk günden yüreğini ısıttı.

Dizinin yeni bölümünde; Ali'yi büyüten, hem annelik hem de babalık yapan Rauf 'un olacağı hayati ameliyat Ali'yi derinden sarsarken geçmişinin muhasebesini de yapmasına neden olacak.

Merakla beklenen bölümde acaba Ali öz babasının Şahin olduğunu öğrenecek mi?

O ARTIK EVLİ!

Kerem Bürsin'in canlandırdığı Ali karakterinin beklenmeyen bir şekilde Aslı (Nilperi Şahinkaya) ile evlenmesi izleyenleri şoke etti.

Tekin'in oyunuyla sınır dışı edilmekten  Aslı ile evlenerek kurtulan Ali'nin evliliği yeni gelişmelere neden olacak. Dizinin heyecan dolu bölümünde Ali'nin, Aslı ile evlendiğini öğrenecek olan Derin'in (Leyla Lydia Tuğutlu) Ali ve en yakın arkadaşı Aslı'ya nasıl davranacağı büyük merakla bekleniyor.

Bu Şehir Arkandan Gelecek sürprizlerle dolu yeni bölümüyle 25 Ocak Çarşamba günü saat 20:00'da Atv'de ekrana gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.