Bülent Çolak... 'ÇÖPLERDEN ÇİÇEK TOPLADIM!'

Bülent Çolak... 'ÇÖPLERDEN ÇİÇEK TOPLADIM!'

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu Türkiye'nin ilk interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu başarılı oyuncu Bülent Çolak oldu.

Başrolünde paylaştığı ‘Ver Kaç’ adlı sinema filmiyle seyirciyle buluşan Bülent Çolak, Youtube’de ekrana gelen ‘Hadi Be’ canlı yayınında Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularına samimi ve bir o kadarda iddialı açıklamalarda bulundu.

Parasız Rollerde Oynuyorum

Bugüne kadar canlandırdığı rollerde hiç parası olan bir karakteri canlandırmadığını söyleyen Bülent Çolak “ Bugüne kadar hiç parası olan birisini canlandırmadım.

Benimde böyle olduğumu düşünüyorlar herhalde. Belki bir gün paralı birisini oynarım diye düşünüyorum” dedi.

Çok Vasat Futbolcuydum 

Mahalle takımında futbol oynadığını ancak vasat bir oyuncu olduğunu söyleyen Bülent Çolak “ Mahalle takımında yılardır futbol oynadım ama vasatın bir üstüydüm. 

Mahalle tabiriyle ‘Arsa’ çocuğuydum ben. Sokaklar futbol oynayarak büyüdüm” dedi.

Salaş Yaşamayı Seviyorum

Salaş bir yaşamı olduğunu ve Moda’da çay bahçesinde görülebileceğini söyleyen Bülent Çolak “ Beni sahaflarda, Retro mağazalarda, Kadıköy’de sokakta yürürken veya moda çay bahçesinde görürsünüz. Salaş yaşayan ve salaş yaşamayı seven birisiyim” dedi.

Kamp Yapıyorum 

Lüks tatil beldelerine gitmediğini ve çadırını arabasının arkasına atarak tatil yaptığını söyleyen Bülent Çolak “ Arabanın arkasına çadır atıp eşim ve çocuğumla kamp yapmaya gidiyoruz.

Ünlü tatil yerlerine gitmem.  Dalmak için veya tatile İzmir Karaburun’a gidiyorum” dedi.

Çöplerden Çiçek Topladım

Bir dönem hayatını kazanmak için palyaçoluk ve çöplerden çiçek toplayarak kitap ayracı yaptığını söyleyen Bülent Çolak “ Ben bir dönem hayatımı kazanmak için doğum günlerinde palyaçoluk yaptım.

Ayrıca Kadıköy Rıhtım’da çiçekçilerin çöpe attıkları çiçekleri toplayıp, şeffaf pvc’lerin içine koyup makinayla kitap ayracı yapardık.

En parasız zamanlarımda para kazanmak için böyle farklı işler yaptım” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.