Bülent Ersoy… ADININ GEÇMESİNE SİNİRLENDİ, FERHAT GÖÇER YANIT VERDİ!

Bülent Ersoy… ADININ GEÇMESİNE SİNİRLENDİ, FERHAT GÖÇER YANIT VERDİ!

Londra'da bulunan Ferhat Göçer, magazinkolik.com'a konuştu. Meslektaşına yardım olsun diye çektiği tanıtım filminde söylemediği sözler yüzünden Diva ile polemiğe çekilidiğini söyledi.

Ferhat Göçer, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Dr. Recep Aktimur için yönetmen koltuğuna oturdu ve mide ameliyatlarının ciddiyetini anlatmak için kısa bir tanıtım filmi çekti.

Çekilen kısa filmin ardından ikili, magazin gazetecilerinin objektiflerinin karşısına geçtiler ve özellikle Dr. Aktimur kısa filmlerini anlatmak için, "Bülent Ersoy'u zayıflatmak istediğini"  söyledi... 

BÜLENT ERSOY'DAN FERHAT GÖÇER VE RECEP AKTİMUR'A CEVAP GELDİ!

Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy'dan Ferhat Göçer'e ve dolaylı olarak da Aktimur'a cevap gecikmedi.

 

BÜLENT ERSOY: "USKUMRU BALIĞI GİBİYİM. BENİM BÖYLE ŞEYLERE İHTİYACIM YOK!"

Ferhat Göçer ve Recep Aktimur'un kendisini zayıflatmak istediklerini söylediğimiz Bülent Ersoy, "Uskumru balığı gibiyim maşallah! Sefam olsun" diye önce alışkın olduğumuz kahkasını attı. 
 

Bülent Ersoy ardından sözlerine şöyle devam etti: "Benim böyle mideymiş, tüpmüş, boruymuş gibi işlere ihtiyacım olsaydı, zaten ilk uygulayacak olan ben olurdum.

Sadece Ferhat Göçer Beyefendi gibi kaliteli bir kişilikte olan bir doktor ve müzisyenin; kime destek verdiğini bilerek hareket etmesini beklerdim kendisinden!

Zira o reklamını yapmak istediği doktorun Samsun'da yapmış olduğu bir ameliyatta arkasında 1 cenaze bıraktığını bilerek mi bu destek politikasını uyguladı diye soruyorum kendisine?" dedi. 

Bu gelişme üzerine, Ferhat Göçer,Londra’dan magazinkolik.com’a konu ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.

'Ben hiç böyle bir laf etmedim… Üstüne üstlük konuyu kapatmak için çaba sarfettim ve Bülent Ersoy’un buna ihtiyacı olmadığını, çok zarif bir hanımefendi olduğunu belirttim…Meslektaşıma yardım olsun diye çektim tanıtım filmini'

İŞTE ORTALIĞI KARIŞTIRAN O VİDEO;

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.