Bülent Ersoy... ALBÜM MÜJDESİ!

Bülent Ersoy... ALBÜM MÜJDESİ!

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, BVS Group’a ait Günay Restaurant’ın sahnesindeydi.

Bülent Ersoy öncesinde sahne alan ünlü sanatçı Metin Şentürk, ‘’Bu gece burada sizleri görmekten ve Günay sahnesinde olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Türkiye’de emsali olmayan bu mekanda sahne almak onur verici, hepiniz hoş geldiniz! ‘’ diyerek programına başlayan Şentürk, gece boyunca sevilen şarkılarını seslendirirken, şarkı aralarında konuklara yaptığı espriler ile de salonu kahkahaya boğdu.

Siyah beyaz Chanel kumaştan hazırlanan kıyafeti, Kleopatra tacı ile izleyicileri büyüleyen Bülent Ersoy’u izleyenler arasında başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, modacı Yıldırım Mayruk ve Oktay Kaynarca vardı.

 

Bülent Ersoy’un Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafetinin kumaşı Paris’ten özel olarak getirtilen kumaşlar arasından Ersoy tarafından seçilmiş ve sadece elde dikilerek 15 günde hazırlanmış. Bülent Ersoy, Chanel marka kumaştan hazırlanan sahne kıyafetiyle alışılmışın dışında daha genç ve modern çizgilerdeydi.

Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Ersoy, kıyafeti için 27 metre kumaş kullanıldığını söyledikten sonra, yeni albümünün hazırlıklarına başladığını söyledi. Gökhan Tepe’den “Veda Makamı” şarkısını aldığını söyleyen Ersoy, “Bu uşşak şarkıyı pek çok kişi istemiş, sevgili Tepe vermemiş, şimdi yeni albümümde ben okuyacağım” dedi.

BÜLENT ERSOY “İNSANÜSTÜ”

Bülent Ersoy’u izleyenler arasında O Hayat Benim Dizisinin Nuran rolüyle sevilen karakteri Yeşim Ceren Bozoğlu’da vardı. Bülent Ersoy’un performansı karşısında büyülendiğini söyleyen Bozoğlu, Diva için “ilk kez sahnede canlı izledim, büyülendim, Bülent Hanım insanüstü” nitelemesini kullandı. 

 

https://www.magazinkolik.com/bulent-ersoy-album-mujdesi-16g.htm

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.