Bülent Ersoy - Banu Alkan... DİVA İLE AFRODİT ARASINDA MAYO KRİZİ!..

Bülent Ersoy - Banu Alkan... DİVA İLE AFRODİT ARASINDA MAYO KRİZİ!..

Yapımcılığını Bloom Medya’nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği Show TV’nin gezi & show programı Dünya Güzellerim bu akşam yayınlanan altıncı bölümüyle eğlenceli yolculuğuna bir yenisini daha ekledi.

DİVA BÜLENT ERSOY İLE BANU ALKAN ARASINDA MAYO KRİZİ!

 

Dünya Güzellerim,  Safiye Soyman ve Burcu Esmersoy’un Varanasi’de güneşin doğuşunu seyretmesiyle başladı. Dev kadronun Ganj nehrinde katıldıkları kutsal tören programın en özel anlarından biriydi. Burcu Esmersoy’a, plaja gitmek için bindiği teknede Hintli bir masörün zorla masaj yapmaya çalıştığı anlar izleyenleri kahkahaya boğdu. Diva Bülent Ersoy ve Burcu Esmersoy, Varanasi‘nin eşsiz manzarasını seyrederken sokaktan geçen el falcısının Bülent Ersoy’un falına bakmak istemesi ve Ersoy’a söyledikleri dikkat çekti. Kumluk alanda dinlendiği sırada arkasından gelen inek tarafından yalandığını fark eden Burcu Esmersoy, şoke oldu. Safiye Soyman’ın kendisini Ganj nehrinin sularına bıraktığı sırada boğulma tehlikesi atlatması, bunu gören ve endişelenen Diva Bülent Ersoy’un da Safiye Soyman’a bakayım derken Ganj nehrine düştüğü dakikalar programa damga vurdu. Dev kadro, şık bir sofrada yemek yerken, Diva Bülent Ersoy’un Tac Mahal’e gittiğini öğrenen Safiye Soyman’ın şaşkınlığı görülmeye değerdi. Diva Bülent Ersoy'un mayo giymek istemeyen Banu Alkan'la tartıştığı gergin anlar ise izleyenleri ekran başına kilitledi.

 

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI!  

 

Dünya Güzellerim’in bölüm sonunda ekrana gelen yeni bölüm tanıtımında ise; dev kadronun Katmandu yolculuğu; Banu Alkan’ın polisler tarafından götürüldüğü gergin anları ve eğlenceli yoga görüntüleri şimdiden merak uyandırdı. Eğlencenin, rekabetin ve heyecan dolu anların eksik olmadığı Dünya Güzellerim’in yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Dünya Güzellerim merakla beklenen 7. bölümü ile 2 Ağustos Çarşamba akşamı Show TV’de!

İŞTE 7. BÖLÜMÜN FRAGMAN VİDEOSU...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.