Bülent Ersoy - Banu Alkan... DİVA VE AFRODİT ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK!..

Bülent Ersoy - Banu Alkan... DİVA VE AFRODİT ARASINDA BÜYÜK GERGİNLİK!..

Çarşamba akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan “Dünya Güzellerim” programında tansiyon yükseldi.

Yapımcılığını Bloom Medya’nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği gezi & show programı “Dünya Güzellerim” in, geçtiğimiz akşam yayınlanan 5. bölümünde Diva Bülent Ersoy ve Banu Alkan arasında yaşanan kavga sosyal medyaya da sıçradı. Twitter’ın Türkiye gündemine giren Dünya Güzellerim, Bülent Ersoy, Banu Alkan, Safiye Soyman 2 saat 50 dakika TT listesinde kaldılar.

Diva’nın Sabrı Taştı!

Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan, Burcu Esmersoy akşam yemeği için bir araya geldiler. Banu Alkan’ın, Safiye Soyman’a marka giymesinden bahsettiğini duyan Diva Bülent Ersoy’un sabrı taştı ve Banu Alkan’a; “Benim yanımda markadan bahsetmeyeceksin; çünkü Allah’a Hamdolsun bir tane marka giymedin. Tahtakale’den gelme kumaşlara sarınıyorsun” dedi. “Ayıp ediyorsunuz” diyen, Banu Alkan’a Diva; “Niye ayıp edeyim, gerçekler bunlar. Siz doğruları duymak istemiyorsanız, benim yanımda marka konuşmayın” dedi.

Eski Defterler Açıldı!

Sinirlenince eski defterleri açan Diva Bülent Ersoy; “Daha İzmir’deki şey ölmedi çocuğun kredi kartlarını almışsınız, patlatmışsınız” deyince Banu Alkan; “Hiç öyle bir şey yok. Ben kimsenin bir lirasına dahi tenezzül etmedim” dedi. Diva; “Siz beraber dolanıyordunuz, çok iyi arkadaşınızdı” deyince Alkan; “Sizin de iyi arkadaşınızdı. Sizin için evimden çıkmaz Bülent Hanım, derdi” dedi. Bülent Ersoy; “Allah’a sürükler olsun ben kimsenin evinde kalmadım. Sizinki evinde kalmak da değil birlikte programlara çıktınız, klibinde oynadınız” dedi. “Ben bunu televizyon da da konuştum. Klibinden para aldım, büyükte bir para aldığım doğru. Oynadım, bitti” diyen Banu Alkan’a Diva; “Ben sizin halinize çok üzülüyorum, biraz rahat olun. Geçmişte yaşlı adamın sayesinde ben bir yerlere gittim, gördüm deyin” dedi. Banu Alkan; “Hayır, hiçte yaşlı değildi. Lütfen ölmüş adamın arkasından yaşlı falan diye konuşmayın” deyince, Diva; “Buyurun gidin, onun sayesinde gördünüz. Kabul edeceksiniz” dedi. Alkan; “Gürbüz Bey, beni çalıştırmadı ki sadece film yaptım. İhtiyacım yoktu ki milyar dolarla oynuyordum güzelliğim sayesinde” dedi. Diva Bülent Ersoy; “Evet, adamın sayesinde sen kendin bir şey kazanmadın” diyerek konunun altını çizdi.

Araya giren Safiye Soyman; “Banu, Bülent Hanım’ın kızdığı sürekli markalardan bahsetmen. Antipatik oluyorsun, söyleme” dedi.

Ayakkabısını Çıkartıp Eline Aldı

Banu Alkan’ın; “Ben, o kadar marka giyinen bir kadınım ki” deyip, ayakkabısını çıkartıp eline aldığını gören Diva, daha da sinirlendi; “Bir tane ayakkabınız var. Yine aynı şeyi söylüyorum. Ben doğruları söylerim, can veremem. Safiye Soyman’ın zekasıyla dalga geçmişsiniz, ben sizin zekanızdan da şüpheliyim. Olan şeyleri herkes söyleyecek, söylemeyen çarpılır. Geçmişte evet; ama şimdi değil” dedi. “Elindeki ayakkabıdan odasında 10 tane daha olduğunu” söyleyen Banu Alkan’ a, Diva; “Bu ayakkabıdan bir tane daha çıkartacaksın. Yoksa seni buradan yollatacağım” dedi. Banu Alkan; “Ben gitmek istiyorum” dedi.

Günlük olayların değerlendirilmesine geçildiğinde ise taraflar olaylarla ilgili şöyle konuştu;

Bülent Ersoy: “Safiye’ye, yapay bir gülüşle dalga geçer gibi cevap verdiğini duyunca sinirlendim. Safiye temiz bir kız, saf olabilir. Neye gülüyorsun…  Kullandığı laflar bile bana ait.  Benim tescilli lafımdır; “Ben sesimle döver, bilgimle gömerim” derim. “Benim zekamla kimse başa çıkamaz” diyor, üç aşağı beş yukarı taklit, neyin zekası” dedi.

Banu Alkan: “Bana rahmetli Gürbüz Bey, derdi ki; Darling, sana kimin laf söylediği önemli.. Hiddet ve şiddet yaşatan, kendi yaşar. Karşısındakine hiç bir şey olmaz” dedi.

Safiye Soyman: “Benimle dalga geçer gibi kahkaha atarak, ne dediğini anlamadığımız şekilde konuşunca Bülent Hanım; “Neden gülüyorsun ben anlamadım” dedi. Sinirlerimizi bozdu. Banu Hanım, markalardan bahsediyor sanki biz hiçbir şey görmemişiz ben tabanı da biliyorum tavanı da biliyorum” dedi.  

İŞTE DİVA VE AFRODİT ARASINDAKİ O GERGİN ANLAR...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.