Bülent Ersoy... "ÇUVAL GİYSEM YAKIŞIYOR AYOL" !..

Bülent Ersoy... "ÇUVAL GİYSEM YAKIŞIYOR AYOL" !..

Diktirdiği birbirinden ilginç ve çarpıcı kıyafetleri ile adından söz ettiren Bülent Ersoy, Kıbrıs’ta giydiği gül desenli elbise ile yine dikkat çekti.

Bülent Ersoy hafta sonunda konser vermek için gittiği Kıbrıs’ta yine kıyafeti ile adından söz ettirdi. Girne'de sahneye çıkan “Diva”, tek gül desenli elbisesi ile dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde kendisi  için kapatılan ve başka müşteri alınmayan bir modaevinde yaklaşık iki saat kalmış uzun incelemeler sonunda da 50 Bin TL'lik kumaşın tamamını satın almıştı.


Diva, sadece kendisinde olan ünlü moda markası Dolce&Gabbana'nın 2015 sonbahar/kış koleksiyonu 'Viva la Mamma’ nın tasarımı  gül desenli kumaşlardan bir elbise daha diktirtti. Elbiseyi bu kez genç modacı Semih Doğruer tasarladı ve dikti. Sade bir görünüme sahip olan elbise üzerinde büyük tek bir gül deseni bulunuyor. Adeta gül desenli kıyafetler  modası  başlatan sanatçı sahnede “Görüyorsunuz işte elbise çok sade. Düz beyaz bir kumaş üzerinde tek bir gül var. Ama ben giyince bir başka oluyor tabi. Ayol çuval giysem yakışıyor” dedi.

Hayranının gözlüğüne el koydu…

Girne'de sahneye çıkan sanatçı şarkıları ile hayranlarını mest ederken onlarla yakından ilgilendi. Masalarına oturup şarkı söyleyen sanatç ı bir ara bir bayan hayranının gözlüklerine takıldı. Şarkıyı yarıda kesip gözlükleri takan sanatçı “Bu gözlükleri çok beğendim el koyuyorum canım” diyerek kahkaha attı. Hayranı da gözlüklerini Diva’ya hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.