Bülent Ersoy... EVLİLİK HABERLERİNE İLK AĞIZDAN CEVAP!..

Bülent Ersoy... EVLİLİK HABERLERİNE İLK AĞIZDAN CEVAP!..

Magazin dünyasının "Kara Kutu"larından biri olan Sisi; Diva Bülent Ersoy'un 3. defa nikah masasına oturacağı iddia etmişti. Diva bu iddialara bir açıklama ile cevap verdi.

Bülent Ersoy'un konu ile ilgili açıklaması;

ÖNEMLİ DUYURU....

Görsel ve Yazılı Medyadaki görüntülerinin dışında, ne muhterem herhangi ŞIH BÜYÜKLERİMİZ' ne de muhterem herhangi 'HOCA EFENDİ BÜYÜKLERİMİZLE' bizatihi görüşüp tanışıp ne de ulvî meclislerinde bulunmuşluğum yani hiçbir teşviki mesaim olmadığı gibi müritlerini de tanımam.. ...
Kaldı ki takdir edersiniz zaten hâl böyle iken evlilik gibi his alışverişlerinin temel oluşturduğu bir kurum ve de konumun oluşabilmesi bu durumda mantıken dahi zinhar aslıyla müsemma olamaz!
Binaenaleyh böylesine abesle iştigâl olan hayali senaryo içerikli magazinsel bir yazıyı yazan kişinin adını hatırlatmak adına yazdığı bu hayali senaryodan müteşekkil spekülâtif yazısından ötürü acilen naçizane bendeniz ve de bahsi geçen zat-ı muhteremlerden de nezaketen acil özür beyanlarını sunmasını bekler, kamuoyunu da bu konudaki gerçeklerle mücehhez bilgilendirmeyi bir borç bilerek sevgi ve hürmetlerimi de beraberinde sunarım efendim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.