Bülent Ersoy… “NASIL CAN VERECEKSİNİZ, NASIL HELALLİK ALACAKSINIZ?”

Bülent Ersoy… “NASIL CAN VERECEKSİNİZ, NASIL HELALLİK ALACAKSINIZ?”

Bülent Ersoy, telefona bağlandı ve haftalardır "Dünya Güzellerim" için Beyaz TV'de yapılan o yorumlara yanıt verdi!

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Beyaz Magazin" adlı programda Show TV ekranlarında yayınlanan "Dünya Güzellerim" Programı için, haftalardır eleştiri sınırlarını aşıp, kimi zaman hakarete varan yorumlar yapılıyor, cümleler kuruluyordu.

Ceren Akdağ, Ali Eyüboğlu, Sinem Yıldız ve Ebru Sulukahya'nın yorumlar yaptığı masada, özellikle Ali Eyüboğlu, kimi zaman program için "dünya çirkinlerim" tabirini kullanılırken, en çok programın reytinglerinin iyi olmadığını savunuyor.

Hatta Eyüboğlu yaptığı yorumlarda, Burcu Esmersoy için "Dünya Güzellerim" programının hemen ardından, Esmersoy'un televizyondaki reklamlarının bile kaldırıldığını iddia ediyordu.

Burcu Esmersoy'un "Ets Turizm" için çektiği reklam filmleri ise, hiç ara vermeden ve halen tüm televizyon kanallarında yayınlanıyor.

Safiye Soyman ve Bülent Ersoy'un Hindistan'da yapılan çekimlerde Ganj Nehri'ne girmeleri için, programa telefonla bağlanan Safiye Soyman'a Ali Eyüboğlu'nun "Ganj'ı taşırdınız mı?", "Bu program için para alıyor musunuz?" gibi aşağılayıcı cümleleri de; program izleyicilerinin dikkatinden kaçmıyordu!

 

BÜLENT ERSOY, BU SABAH YAYINA BAĞLANDI!

"Dünya Güzellerim"in lokomotifi Bülent Ersoy, programda haftalardır yapılan yorumlara daha fazla sessiz kalmayıp, bu sabah canlı olarak yayınlanan programa telefonla bağlandı. 

İŞTE BÜLENT ERSOY YAYINA BAĞLANINCA OLANLAR!

Ersoy'un yayına bağlanınca, programın moderatörü Bülent Ersoy'a ilk olarak Demet Akalın’ın attığı twiti hatırlatıp, ne diyeceğini soruyordu... Bülent Ersoy'un ilk cümleleri ise şöyle oldu:

"Benim ne diyeceğimden önce,  bağlanmamanın sebebi o reytingler için 'öyle ya da böyle' diye bir ifadede bulundunuz, bunu neye karşı bu şekilde söylediniz.

Burada şimdi olmayan, o kaçak dövüşen Ali Eyüboğlu mu öğretti size bunları?"

Moderatör Ceren Akdağ, şaşkınlıkla “hayır hayır” yanıtını verince, programın diğer yorumcusu olan Sinem Yıldız ise, “Hayır hayır derken, Dünya Güzellerim Programının reytinginin kötü olduğunu söylüyoruz ama” diyerek, haftalardır Ali Eyüboğlu’nun programdaki eleştirilerini hatırlatıyordu.

 

Bülent Ersoy sözlerine şöyle devam ediyordu: 

Ali Eyüboğlu bunu söylüyor. Ama matematik ilmi yanılmaz, 2 kere 2 dörttür. 3 ya da 5 olmaz.

Yayın tarihinin ertesi günü, insanların almış olduğu karnelerinde her şey yazıyor.

Ali Eyüboğlu, işkembe-i kübradan atıyor da, neye karşı atıyor? Elde deliller var, alınan reyting neticeleri var.

Nitekim bu hafta program 4. Olmuş! 

Trilyonluk diziler olmuyor, tutmuyor, bu neticeyi almıyor. Evvela sözünüzü düzelteceksiniz.

"ALİ EYÜBOĞLU DENİLEN O KÖTÜ RUHLU, KISKANÇ İNSANIN ETKİSİNDE KALMAYACAKSINIZ!"

Ali Eyüboğlu denilen o kötü ruhlu, kıskanç insanın etkisinde kalmayacaksınız. Neden kötü ruhlu diyorum, çünkü verileri göre göre bir insan eğer bu şekilde konuşma yaparsa, o kötü ruhlu olur, onun için söyledim.

BÜLENT ERSOY'DAN BÜYÜK İDDİA!

"BU PROGRAMIN BASIN DANIŞMANLIĞI ALİ EYÜBOĞLU'NUN EŞİNE VERİLSEYDİ, BU KELİMELERİ KULLANMAYACAKTI!"

Ali Eyüboğlu'nun eşi de basın danışmanlığı yapıyor, bu programın basın danışmanlığı eşi hanımefendiye verilseydi, "Dünya Çirkinlerim" mi diyecekti?

Ben yayınlarınızı hep izliyorum. O ağızdan kaçan bir ifade değil, bilhassa söyledi ama, ne oldu? Çok mu yer yandı?

Ali Eyüboğlu’na şunu söyleyin, onun karısına o ekmeği yedirmeyeceğim ben! Dünya Güzellerim’in basın danışmanlığını ona verdirmeyeceğim nefes aldığım müddetçe!

 

Bülent Ersoy, canlı yayında sözlerine şöyle devam etti: "Ben 65 yaşındayım, iftiharla söylüyorum çünkü, yaşım yok benim, o nüfüs kağıdındaki yaşım.

46 senelik sanatsal yaşamımda bu yaşıma kadar zirvenin en sivri ucunda kaldım, bayrağımı dalgalandırdım, hep başarılarla dolu sonuçlar aldım, karnem hep pekiyi geldi.

Onun için; onun bunun söylemleri önemli değil, ilk 100 programda Dünya Güzellerim kaç numarada yer alıyor? Herkes bakacak ve görecek.

Ne Bülent Ersoy’u, ne Zeki Müren’i, ne Ajda Pekkan’ı kimseyi karıştırmayacak, sıralamada 4. cü mü bu kadının olduğu program, onu konuşacak."

ELEŞTİRİRKEN DOĞRUYU SÖYLEMELİSİNİZ!

"Eleştirirken insanların bir tık yukarıda olmaları lazım ki, görüşleri, hissiyatı adına yön versin bu programı izleyenlere. Ama elinizde kağıt var, ilk 100 program! Perşembe sabahı bakarsınız, bu program kaçıncı 4.

Bunu inkar edip, programın reytinginin kötü olduğunu konuşursanız, yalancı olursunuz.

Bugün günlerden Cuma, Perşembe günkü reyting sonuçlarını elinize aldığınız zaman Dünya Güzellerim kaçıncı? Bir bakın."

Televizyonların haftalık, günlük reyting listesine, internet ortamındaki haber, magazin sitelerinden ulaşabilirsiniz.

PROGRAMIN MODERATÖRLÜĞÜNÜ YAPIP, YORUM YAPIYOR AMA, REYTİNGLERDEN HABERİ YOK!

CEREN AKDAĞ: "PROGRAMIN 4. OLDUĞUNU ŞİMDİ SİZDEN ÖĞRENİYORUM! BEN KAÇINCI SIRADA OLDUĞUNU BİLMİYORUM!"

Bülent Ersoy'un bu sözleri üzerine, programın moderatörü Ceren Akdağ'dan şok edici bir cevap geliyordu: “Programın 4. olduğunu şimdi sizden öğreniyorum, ben kaçıncı sırada olduğunu bilmiyorum." 

Akdağ, kulağındaki mikrofona yapımcıdan gelen bilgiden sonra da Dünya Güzellerim'in reytinglerini teyit ederek “o da söylüyor” cevabını verdi.

Konuşmalar devam ederken, Sinem Yıldız konuya girerek “Bu programın bir başarısı var, bu programın ciddi bir başarısı var, bu program başarısını kanıtladı” dedi.

BÜLENT ERSOY: "NE DİZİ NE BAŞKA PROGRAM BU KADAR KONUŞULUYOR MU?"

Bülent Ersoy sözlerine "Ne dizi, ne program bu kadar konuşuluyor mu? Tüm tv kanalarında Bülent Ersoy ve Dünya Güzellerim konuşuluyor.

Zeki Müren’in bir lafı vardı, 'Ben ne zaman konuşulmaz isem o zaman bittim demek ki' derdi. Demek ki, 65 yaşındaki bir kadın bütün ortadaki çalı süpürgesi gibi dolanan, göstermelik starlara her an tokat atıyor ve zirveyi de kimseyle paylaşmıyor.

Bunun başka bir izahı yok." şeklinde devam ederken, moderatör Ceren Akdağ ise, haftalardır "Dünya Güzellerim"in reytingleri hakkında konuşan kendileri değilmiş gibi; 

"Beni yanlış anlamayın, özür dilerim, yanlış ifade etmek istemedim. Kusura bakmayın. Bu konuda çok doluymuşsunuz” yanıtını verdi.

BÜLENT ERSOY, "OLMAYAN BİR ŞEYİ SÖYLÜYORSUNUZ! HALK SİZİ CEZALANDIRIR!"

Bülent Ersoy, moderatörün bu sözleri üzerine "İnsanlar olmayan bir şeyi eğer söylüyorlarsa, kul hakkına girer, günahları olur, nasıl can vereceksiniz, nasıl helallik alacaksınız, yalan konuşuyorsunuz! 

Bülent Ersoy’u bir kenara bırakın, konuşurken doğruları konuşmazsanız, halk sizi cezalandırır. Çünkü halkın sevgi ve saygıları hiçbir maddi değerle ölçülemez.

Ben bir Allah’tan bir de halktan korkarım, çünkü onların sevgi ve saygıları biterse, ben bittim demektir" cevabını verdi.

Moderatör "Açıklığa kavuşturduğumuz için sevindim, sıralamayı söylemediğim için böyle olmasına üzüldüm" yanıtını verdi. 

BANU ALKAN “DÜNYA GÜZELLERİM” PROGRAMINDAN KOVULDU MU?

Beyaz Magazin Programı'nın moderatörlüğünü üstlenen Ceren Akdağ, Bülent Ersoy'un reytingler hakkındaki cevaplarının bitmesi üzerine "Banu Alkan gidiyor mu efendim?" sorusunu yöneltti, Alkan sorusuna Ersoy'un yanıtı:

"Onu ben bilemem, onu patronaj seviyesindeki karar mercilerine soracaksınız" oldu. 

Akdağ aldığı cevabın üzerine "Peki kavga devam ediyor mu, çünkü çok şiddetli kavga izledik, daha doğrusu tartışma izledik" sorusunu yöneltince; Bülent Ersoy bu kez:

"Sn. Türkan Şoray'ı pavyon kadını rolünü oynarken izlediğimizde, Türkan Hanım gerçek hayatta payvon artisti mi oluyor? 

Rolü neyi gerektirirse onu oynar, ben kimseye o kadar öyle davranmam, ben hepsinin büyüğüyüm.

Bazı gerçek sahneler tabii ki var, o da gerektirmiş ki söylemişimdir, örneğin o hastalığı konusunda, (Banu Alkan'ın ishal olduğundan bahsediyor) elimde bazı doneler olmasa, o şekilde konuşmazdım.

Oya Aydoğan'a yaptıklarını biliyorsunuz; bir insan, artisti bir kenara bırakın, megaloman tavırlar içindeydi, tırnakları olsa insanları ezebilecek, onları rencide edebilecek bir yapıya sahip.

Yerine adamına göre, tavır değiştiriyor. Cici çocuğu oynuyor, insanların acıma hislerine sığınıyor.

BÜLENT ERSOY: "BİR İNSAN HASTALIĞININ FOTOĞRAFINI ÇEKİP GÖSTERİRSE, BUNUN ADINI SİZ MASADAKİLER VE İNSANLAR KOYSUNLAR!"

Şu anda programımız devam ettiği için, fazla bir şey söylemek istemiyorum, çünkü program hakkında konuşma yasağı var.

Ben Banu Hanım'a söyledim, çok net olarak söyledim o da kimilerince yanlış anlaşılmış olabilir. Ama yanlış anlaşılmaması gerekli, çünkü Türkçe'yi çok net konuşurum.

Ama bu hanım, hastalığının görüntülerini (ishal görüntülerinden bahsediyor) kendi elleriyle patronaj seviyedeki kişilere, resmini çekip de gönderirse, bunun adını lütfen siz masadakiler ve insanlar lütfen adını koysunlar.

Ben buna ad bulamıyorum! Böyle şeyler paylaşılmaz, bunlar gizlilik arzeder. Ama yok böyle bir şey derse, siz çarşafları çekip göndermişsiniz derim, bunu söylediğim zaman ben mi suçlu oluyorum?"

BÜLENT ERSOY'UN PROGRAMLA İLGİLİ PİŞMANLIĞI VAR MI?

Ceren Akdağ, aldığı cevap üzerine, "Programla ilgili bir pişmanlığınız oldu mu Bülent Hanım?" deyince Bülent Ersoy: 

"Hiç pişmanlığım olmadı, ben düşünerek konuşurum, düşünmeden konuşmam. Gırtlak 9 boğumdur, düşüneceksiniz, o 9 boğumdan geçecek, ondan sonra ses telleriyle seslendirip öyle telaffuz edeceksiniz" yanıtını verdi. 

Kaynak:Temiz Magazin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.