Bülent Kayabaş... SANAT DÜNYASI VE ÜNLÜLER YASTA!...

Bülent Kayabaş... SANAT DÜNYASI VE ÜNLÜLER YASTA!...

Usta sanatçı Bülent Kayabaş'ın vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. işte ünlü isimlerin duayen tiyatrocu hakkındaki paylaşımları...

 

 

Uzun bir süredir kanser tedavisi gören ve buna bağlı gelişen çoklu organ yetmezliği nedeniyle bu sabah 06.05’de hayatını kaybeden Bülent Kayabaş'ın ardından sosyal medya pek çok taziye mesajıyla doldu.

İBRAHİM TATLISES: YAKIŞIKLI RIZA HER ZAMAN KALBİMDE OLACAK

İbrahim Tatlıses, Instagram sayfasından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Oyunculuğuyla insanımızın kalbinde yer eden Bülent Abi'mizi kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Yeşilçam'ın zor ve bir o kadar emek isteyen kıymetli zamanlarında kendisiyle filmler çektik. "Sevdalandım" filmimizin Yakışıklı Rıza'sı, insanlığı ve abiliği ile her zaman kalbimde kalacak... Mekanın cennet olsun Bülent Kayabaş... Bülent Abi'me Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum..."

Erhan YAZICIOĞLU: Ne diyeyim bütün değerleri bir bir kaybediyoruz. Ve o değerlerin arkası ne yazık ki dolmayacak. 72 yaş çok genç. Daha yapacak çok şeyi vardı. Konuşma yetisini kaybetmesine rağmen umut doluydu. 2 ay önce Şişli’de bir balıkçı da ben, Ali Poyrazoğlu ve Bülent yemek yemiştik. Söylediğim gibi konuşamıyordu ama gözleriyle her şeyi anlatıyordu. Bir kaç kez sinemada yetişemediği zaman onu seslendirmiştim. Keşke arkadan onun anısını taşıyacak birileri gelse. Umarım onun bu durumu gençlere örnek olur. Çünkü kötü çalışma, yaşam koşulları ve sigaradan öldüğünü bilsinler.

Filiz AKIN : Onunla Karateci Kız filminin finalinde unutulmaz bir sahnemiz var. Ama bu gün onu kaybetmenin acısıyla allah rahmet eylesin ailesi ve sevenlerinin başı sağolsun mekanı cennet olsun derken için sızlıyor.

Selçuk YÖNTEM: Sevgili dostum,değerli aktör, her toplumun aranılan,sevilen insanını kaybettik.Üzüntümü anlatamam.Bülent Kayabaş nur içinde yat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.