Bülent Serttaş..."BABALAR GÜNÜ" NE ÖZEL HARPUT KÖFTE!..

Bülent Serttaş..."BABALAR GÜNÜ" NE ÖZEL HARPUT KÖFTE!..

Sevilen yorumcu Bülent Serttaş; Babalar Günü’ne özel mutfağa girip hem şarkı söyledi hem de Harput Köfte pişirdi!

İyi bir eş, iyi bir aile babası ve aynı zamanda gerçek bir mutfak sevdalısı olan Serttaş; Aynur Tartan’ın CNN Türk’te hazırlayıp sunduğu “Tatlı Sohbetler” için mutfaktaki hünerlerini gösterirken “Babalar Günü”ne özel mesajlar vermeyi de ihmal etmedi.

Gerçek bir mutfak sevdalısı olan Bülent Serttaş; Babalar Günü’nde “Tatlı Sohbetler” için mutfağa girerek yemek konusundaki hünerlerini gösterdi.

Neşesi, enerjisi ve hoş sohbetiyle Aynur Tartan’ın mutfağına renk katan Serttaş;  memleketinin yöresel lezzetlerinden olan Harput Köfte’yi yaptı.

Her yemeğe özel şarkı yaptığını söyleyen ünlü yorumcu, Harput Köfte’yi yaparken de şarkı söylemeyi ihmal etmedi.

Elinin lezzetinden ve mutfaktaki marifetlerinden söz eden Bülent Serttaş, en sevdiği öğünün de kahvaltı olduğunu açıkladı. Söz sevgiden açıldığında ise Serttaş; eşine olan aşkını da büyük bir samimiyetle dile getirdi.

İyi bir eş, iyi bir aile babası olan yorumcu; baba olma sanatından, çocuk sevgisinden ve çocuklarından bahsederken “Babalar Günü”ne özel mesajlar da verdi.  

Aynur Tartan’ın, konuklarıyla birlikte sohbet yolculuğuna çıktığı, tadı-tuzu yerinde, enerjisi, neşesi yüksek “Tatlı Sohbetler”; Bülent Serttaş’ın konuk olduğu yeni bölümüyle 19 Haziran 2016, Pazar sabahı 11:10’da CNN TÜRK ekranlarında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.