Burak Kut... YUNANİSTAN’IN DİVASI İLE DÜET YAPTI

Burak Kut... YUNANİSTAN’IN DİVASI İLE DÜET YAPTI

Türkiye ve pek çok ülkede “Esena Mono” adlı şarkısıyla müzik severlerin kalbinde yer eden Yunanistan’ın divası Kaiti Garbi , Türk Pop Müziği’nin ünlü ismi Burak Kut ile düet albüm projesi için biraraya geldi.

Kamera ve Fotoğraflar; Selim ÖZTÜRK

İki şarkıdan oluşan düet albümlerini önceki gün Park BosphorusHotel de düzenledikleri basın toplantısında anlatan Burak Kut, ve Kaita Garbi ikilisinin şarkıları tüm dünyada satışa sunulacak.

Efsane organizatör Ahmet San ın bir araya getirdiği Kaiti Garbi ve Burak Kut; iki şarkıdan oluşan düet albüm projesi için buluştu. Kayıtları Türkiye ve Yunanistan’da gerçekleştirilen albümün prodüktörlüğünü Yunanistanın en ünlülerinden ve altın plak ödülleri sahibi prodüktör , besteci ve aranjör Thanos Georgoulas yaptı.

burakkut_kaiti_garbi_640x480.jpg

Türkiye ve Yunanistan’la aynı zamanda tüm dünyada satışa sunulacak albüm, Kaiti Garbi nin müzik şirketi ile Türkiye de son dönem başarılı projelere imza atan İyi İşler Müzik ortaklığıyla piyasaya çıkacak.
Türk enstrümanlarının kayıtları için Türkiye nin en ünlü müzisyenleri ile stüdyoya giren Kaiti Garbi ” Burak Kut müthiş bir ses. Kendisi ile beraber müzik yapmaktan mutluluk duydum. Türkiye deki enstrümanistlerle aynı havayı solumak albümümüzde olmaları çok güzel” dedi.
Aralık ayı içinde yayınlanacak olan albümün ilk klibi Yunanistan’da çekilecek.

İŞTE İKİ SANATÇININ BİRLİKTE DÜZENLEDİKLERİ BASIN TOPLANTISINDAN GÖRÜNTÜLER...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.