Burak Özçivit...'' PILISINI PIRTISINI TOPLAYIP EVDEN AYRILDI!''

Burak Özçivit...'' PILISINI PIRTISINI TOPLAYIP EVDEN AYRILDI!''

Fahriye Evcen'in ailesi gelince Burak Özçivit pılıyı pırtıyı toplayıp, güzel oyuncuyla birlikte yaşadıkları evden ayrıldı.

Günaydın yazarı  Bülent Cankurt, bugünkü köşe yazısında  Fahriye Evcen ile  Burak Özçivit'in mecburi ayrılığını yazdı.

İşte o yazı:

Ünlü oyuncular  Fahriye Evcen ile  Burak Özçivit, aybaşında Evcen'in ailesinin yaşadığı  Almanya'da evlilik yolunda ilk adımı atıp nişanlanmıştı.

Ancak daha 20 gün önce ilişkilerini resmiyete döken çiftin ayrıldığını öğrendim! Hatta  Burak Özçivit, geçen hafta pılıyı pırtıyı toplayıp  Fahriye Evcen ile birlikte yaşadıkları  İstinye'deki evi terk etmiş ve  Acıbadem'deki baba ocağına gitmiş.

Hatırlarsanız  Fahriye Evcen ile  Burak Özçivit, iki yıl önce aynı evde yaşamaya karar vermişti.  Burak Özçivit de,  Ulus'taki evini mobilyalarla birlikte kiraya verip  Fahriye Evcen'in  İstinye'deki evine taşınmıştı.

FAHRİYE'NİN AİLESİ GELİNCE EVDEN AYRILDI

Ancak  Fahriye Evcen'in ailesi, kızlarının başrollerini  Murat Yıldırım ile paylaştığı 'Sonsuz Aşk' filminin geçen haftaki galasına katılmak için  İstanbul'a gelince işler karışmış.

 Fahriye Evcen, galaya katılmak ve bir süre  İstanbul'da tatil yapmak için gelen babası Ramazan Evcen ile amcası ve yengesi Necmi-Sanün Evcen'i evinde ağırlamak isteyince,  Burak Özçivit'e mecburen yol görünmüş.

Kaynak:sondakika.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.